Dă un refresh casei tale prin curățenia de primăvară


Casă Youtilată
22/03/2023

Dă un refresh casei tale prin curățenia de primăvară  

Primăvara este anotimpul care ne reîmprospătează pe fiecare! Natura renaște, zielele devin mai lungi, iar noi ne putem bucura de vremea frumoasă de afară mai mult timp.  

Iar dacă natura se trezește la viață, treaba noastră este să trezim la viață odată cu ea și să ne pregătim locuințele pentru lunile care urmează!  

Totul începe cu podeaua

Podeaua este cea mai mare suprafață a casei, iar acest lucru o face piesa de rezistență a curățeniei. O podea care „strălucește” contribuie la starea ta de bine în casă, creând un mediu care emană curățenie și prospețime. În plus, podeaua este partea din casă care are nevoie cel mai des de curățare, deoarece acumulează praf și murdărie, fie că ai un animal de companie sau nu.

Noi îți recomandăm să investești în mopul Swiffer, care, datorită capului flexibil 360°, ajunge chiar și în cele mai inaccesibile locuri, cum ar fi sub canapele, paturi, frigidere și mașini de spălat. Mopul este compatibil atât cu lavetele uscate Swiffer, cât și cu cele umede. Folosindu-l, vei captura și reține praful, murdăria și părul, neașteptat de ușor.  

Investește într-un „aliat” al curățeniei și prospețimii

În 2023, frecatul podelelor nu mai este o opțiune! Mopul este un element important pentru prospețimea casei, dar și pentru a scăpa de murdăria încăpățânată. Folosește lavetele umede pentru mop de la Swiffer.  

Acestea sunt îmbibate cu soluție de curățare pentru a dizolva, absorbi și a reține murdăria. În plus, banda verde îndepărtează murdăria dificilă și lasă în urmă o aromă de prospețime, care îmbunătățește semnificativ atmosfera casei.  

Aerisirea zilnică a spațiului

Odată ce zilele devin mai lungi și temperaturile cresc, este important să aerisești casa mai des și pentru mai mult timp, în fiecare zi. La fel de important este și să scuturi cuverturile patului, cuverturile și pernele din sufragerie, deoarece acestea adună mult praf și acarieni.  

Pentru praful care se adună inevitabil, poți folosi pămătuful Swiffer care captează praful, părul și alergenii*.Ideal pentru persoanele cu alergii, pentru proprietarii de animale, dar și pentru părinți.  

** provenind de la acarieni, dar și de la pisici sau câini.