În ce zi e bine să te speli pe cap?


Frumuseţe
23/02/2022
Poate că ai auzit că e bine să te speli pe cap într-o zi anume din săptămână, pentru că altfel va avea de suferit.

De fapt, ceea ce îl face să sufere cu adevărat sunt factori ca cei de mediu sau excesul de sebum.

De aceea, dacă simți că părul tău nu mai arată și nu se mai simte atât de bine, orice zi din săptămână este potrivită pentru spălatul pe cap.

Ca te bucuri oricând de un păr frumos și îngrijit, ți-am pregătit câteva sfaturi utile:

Nu asculta de prejudecăți! Spală-te pe cap oricât de des simți nevoia Când te întrebi cât de des e bine să te speli pe cap, amintește-ți o regulă simplă: dacă simți că părul tău nu mai este curat și începe să se îngrașe, atunci este o zi bună să îl speli.
Părul tău se va simți mai bine și va fi mai sănătos odată ce este curățat de impurități și hidratat.

Alege șamponul potrivit pentru nevoile tale Indiferent de ziua în care alegi să te speli pe cap, asigură-te că ai pregătit un șampon pe măsura provocărilor tale de zi cu zi.
Noi îți sugerăm șamponul anti-mătreață Head & Shoulders Menthol, care luptă împotriva mătreții și a mâncărimilor asociate de la nivelul scalpului și este și potrivit folosirii zilnice. Mai mult, îți va face părul să miroasă incredibil de fresh!

Folosește balsam la fiecare spălare Odată ce ai clătit șamponul, aplică balsamul pe lungimea părului și pe vârfuri și lasă-l să acționeze câteva minute. Astfel, părul tău se va bucura de un binevenit plus de hidratare.
La final, asigură-e că ultima clătire este cu apă rece pentru a închide cuticula firului de păr și a te asigura că aceasta reține toate substanțele benefice ale balsamului.

Și dacă vrei să spui ”stop!” vocii prejudecăților, află cum din video-ul următor:

https://youtu.be/KOdofM1NBgQ