Idei neașteptate pentru ținutele de Revelion 2024


Frumuseţe
20/11/2023

Dacă chiar vrem să găsim un cuvânt pozitiv care să caracterizeze anul 2020 este: surprinzător.

Cu siguranță că experiențele de anul acesta nu au fost în totalitate pozitive, dar putem încheia acest capitol într-un mod festiv și într-o ținută pe care cu siguranță nu am mai purtat-o până acum la niciun Revelion.

Este clar că anul acesta nu este o idee bună să mergi la petreceri sau la adunări mari cu familia, dar poți să sărbătorești alături de cei cu care locuiești, sau chiar și singur, în 3 moduri de-a dreptul surprinzătoare, prin ținutele alese.

1. O petrecere în pijamale

Dacă de obicei ar fi fost un dezastru să fii în pijamale înainte de ora 00:00, de data aceasta pijamalele vor fi codul vestimentar obligatoriu pentru marele-mic-eveniment. Poți adopta o pijama plușată dintr-o singură bucată, care să reprezinte un animal simpatic sau chiar un personaj haios.

2. Fiecare cu petrecerea lui tematică

Dacă ai norocul să locuiești cu mai mulți membri ai familiei, stabiliți o regulă conform căreia fiecare se va îmbrăca pentru petrecerea tematică la care și-ar fi dorit să meargă de Revelion, dar fără să discutați între voi. Astfel, la masa de Anul Nou, toată lumea va veni costumată complet diferit. Cu siguranță vor ieși niște poze de neuitat.

3. Cea mai curajoasă ținută câștigă

Toată lumea are în dulap câteva articole pe care le-a cumpărat într-un exces de curaj, dar pe care nu prea îndrăznește să le poarte în public. Alcătuiește o ținută din aceste articole, chiar și dacă nu se potrivesc. Fie că sunt acei pantofi cu toc prea înalți pentru a putea fi purtați în viața reală, pantalonii de piele care par furați din dulapul unui rock-star, topul acela neon cu franjuri sau orice alt statement-piece nebun, pe care de obicei îl eviți. Pune toate aceste bucățele într-un outfit și poartă-l. După Anul Nou, păstrează piesele care te-au surprins într-un mod plăcut și care te-au făcut să te simți confortabil, iar în cazul celor care nu s-au încadrat în această categorie, spală-le cu Lenor Detergent și donează-le sau vinde-le. Indiferent de variantă, atribuie acestor acțiuni o simbolistică și consideră că oficial ai scăpat de orice frică pentru anul 2021.