Ce rochii se poartă sezonul acesta


Frumuseţe
27/05/2020

Cum mai avem de așteptat până să ajungem pe litoral, trebuie să ne ocupăm în primul rând de rochii, piesele cele mai importante ale garderobei.

Vine vara și ne bucurăm din plin că este momentul să scoatem la suprafață rochiile, bluzele și fustele și mai ales costumele de baie. Dar cum mai avem de așteptat până să ajungem pe litoral, trebuie să ne ocupăm în primul rând de rochii, piesele cele mai importante ale garderobei.

Vara aceasta se poartă trei tipuri de rochii:

1. Rochii lungi, fluide, cu imprimeuri

Rochiile lungi, vapoaroase și cu imprimeuri florale sunt cele cu care nu vei da greș în acest sezon. Unele dintre cele mai mari vedete de la Hollywood deja au început să le poarte, iar ele sunt cele care dau startul în modă. Aceste rochii au fost apreciate de critici și de stiliști, așa că nu avem niciun motiv să nu le adăugăm în garderobă.

2. Rochii scurte, vaporoase

Nici să nu te gândești să îți iei rochii mulate! Nu mai sunt deloc la modă! Vara aceasta se poartă rochiile scurte, însă cele vaporoase, în general în nuanțe deschise: albe, roz pudrat, bleu și chiar galben pal. Dacă rochiile lungi nu ți se potrivesc, poți apela cu încredere la una scurtă, dar nu uita, vaporoasă!

3. Rochii tip cămașă

Rochiile tip cămașă sunt cele mai căutate. Sunt lejere și le poți asora cu orice fel de accesorii. Le poți purta cu teniși, adidași, dar și cu un toc sau cu o sandăluță. Există o mulțime de modele de rochii cămașă: cu dungi, cu imprimeuri florale și chiar și uni. Trebuie să ai măcar una în garderoba ta din această vară.