Ce nevoi are părul tău cu adevărat


Frumuseţe
24/01/2023

În funcție de unde cauți, vei găsi multe sfaturi despre ce are nevoie cu adevărat părul tău pentru a fi sănătos.

În funcție de unde cauți, vei găsi multe sfaturi despre ce are nevoie cu adevărat părul tău pentru a fi sănătos. Află adevărul cu Head&Shoulders.

Cele mai multe sfaturi vorbesc despre hidratare -fie minimizând cantitatea de hidratare pe care o pierde părul tău în timpul zilei sau oferindu-ți sfaturi generale pentru a aduce mai multă hidratare părului tău.

La fel de importantă este nevoia de substanțe nutritive. Hidratarea este o condiție de bază pentru un păr sănătos, în timp ce substanțele nutritive îți hrănesc părul din interior către exterior.

Hai să aruncăm o privire la ce poți face pentru a satisface nevoile părului tău.

Menține-ți părul hidratat

Când părul tău se usucă, vei vedea că e mai lipsit de strălucire și se rupe mai ușor. Acest lucru se întâmplă pentru că părul tău se bazează pe hidratare pentru a se menține sănătos și puternic și pentru a-și menține strălucirea.

Există mai multe modalități pentru a-I oferi părului tău ce are nevoie:

Un șampon și un balsam, precum cele din gama Head & Shoulders Supreme, ajută la hidratarea părului tău în timpul spălării. Substanțele, precum uleiul de argan din în gama Supreme, pot intensifica hidratarea părului tău Dacă ai grijă de scalpul tău, asigura-te că și părul tău rămâne sănătos, așa că este important ca produsele pe care le alegi să-ți hidrateze inclusiv scalpul.

Dacă începi să ai mâncărimi ale scalpului, asigură-te că folosești un produs hidratant, precum Head & Shoulders Supreme pentru a te ajuta să combați aceste simptome.

Hrănește-ți părul

Părul tău se bazează pe anumite substanțe nutritive pentru a crește și a rămâne sănătos. Unele dintre aceste nevoi pot fi satisfăcute de dieta ta: proteine, vitamina A, C și E, împreună cu mineralele și acizii grași Omega 3, toate ar trebui să facă parte din alimentația ta.

Îți poți suplimenta dieta și cu produsele de îngrijire a părului. Uleiul de argan din Head & Shoulders Supreme este cunoscut pentru că oferă părului tău vitaminele de care are nevoie, împreună cu acizii grași. Dacă părul tău este bine hidratat, dar încă îți dă bătăi de cap, poate că ar fi bine să te uiți la rutina ta de îngrijire a părului.

Îngrijirea părului

Multe metode de coafare îți pot deteriora părul, căldură excesivă și coafurile în care părul este întins îți pot deteriora și usca părul. Pentru a evita acest lucru, oferă-i părului tău o pauză de la aceste stiluri de coafare o data la câteva săptămâni. Tăierea vârfurilor va contribui la un păr sănătos de la rădăcini la vârfuri. Vârfurile despicate pot avansa pe toată lungimea părului, așa că ar fi bine dacă ai avea grijă și de acest aspect. Să-ți păstrezi părul sănătos și fin nu trebuie să fie complicat. Ai nevoie doar să înțelegi nevoile părului tău.