3 idei de ținute de primăvară în trend


Frumuseţe
11/06/2024

Iată 3 idei de ținute care vor răspunde de fiecare dată corect la întrebarea: „Cu ce mă îmbrac primăvara asta?”

Mâneci bufante și bocanci combat

Unul dintre cele mai mari trenduri pentru acest sezon este combinația dintre croiurile ultra-romantice și lejere cu o pereche de bocanci super edgy. Poți alege bluze diafane în culori pastelate sau rochii din voal și broderii delicate pe care să le porți alături de o geacă de piele cool și o pereche de bocanci care să te scoată din anonimat.

Costum cu pantaloni scurți

Acele zile de primăvară super călduroase arată chiar și mai bine când le combini cu un costum în două piese. Twist-ul neașteptat este că pantalonii sunt scurți, dar tot la dungă, la fel ca în cazul unui costum clasic. Lungimea pantalonului îți va pune în evidență picioarele și orice pereche de încălțări vei alege să porți.

Denim on Denim

O combinație care nu dă niciodată greș și care face primăvara să pară mai cool decât este deja. Dacă prima combinație care ți-a venit în minte a fost una de jeans clasici cu o jachetă din același denim, avem o propunere mai îndrăzneață pentru tine. Alege perechea de jeans pe care o ai în minte deja și asortează-o cu o cămașă din denim. Peste adaugă un sacou din stofă cu carouri în culori neutre și adaugă o pereche de ghete asortate, cu toc sau fără.

Indiferent ce ținută vei alege, bucură-te de zilele din ce în ce mai lungi și de temperaturile în continuă creștere. Totuși, nu uita că o ținută reușită pornește din mașina de spălat. Încearcă noul Lenor Detergent și bucură-te de haine curate și parfumate la fiecare purtare.