Cum să organizezi un picnic acasă, chiar dacă nu ai o grădină


Familie
22/11/2022

Ți-am pregătit un ghid care îți va arăta cum poți să recreezi atmosfera unui picnic în balconul sau în sufrageria propriei case.


Chiar dacă este un eveniment casual, un picnic are un aer aparte de summer party pentru cei mari, iar pentru cei mici este mereu o adevărată distracție.

  1. Primul pas probabil că este evident deja, un picnic adevărat are ca element principal faptul că stați pe o pătură în jurul unui platou sau al unui coș cu tot ce vă place.

Așadar, renunțați de această dată la masa obișnuită și umpleți podeaua de pături și perne, așezând farfuriile și toate bunătățile pe care le-ați pregătit exact ca la picnic. Dacă e o ocazie mai specială, adaugă și niște accesorii de petrecere în restul camerei.

2.  Alegeți un playlist specific pentru picnic. Există tot felul de variante, de la muzică ambientală simplă, până la melodii care conțin inclusiv sunetele specifice naturii.
3.  Alegeți un meniu potrivit pentru o petrecere acasă. Pregătiți mâncare specifică pentru picnic, cum ar fi sandwichuri micuțe, un platou cu nuci, fructe, mezeluri și brânzeturi care să placă tuturor.

 

platou cu fructe si branzeturi

4.  Dacă vreți să vă simțiți 100% ca la picnic, atunci ultimul pas sunt hainele pe care le veți purta. Puteți avea un picnic elegant și să alegeți câteva piese vestimentare în culori deschise sau în carouri pastelate, sau puteți organiza un picnic în pijamale dacă vreți o variantă mai casual.
5.  Ca să prelungiți distracția, asigurați-vă că aveți pregătite deja niște idei de jocuri pentru mica voastră petrecere.

Încercați aceste idei pentru o masă inedită în familie și bucurați-vă de timpul petrecut împreună. Îți promitem că cei mici vor fi complet încântați de acest summer party și că veți ajunge să repetați experiența de fiecare dată când veți vrea să faceți ceva mai special, fără să plecați de acasă.

3 sfaturi pentru petrecerile în grădină de primăvara aceasta

click aici