Alătură-te pentru inspirații și oferte zilnice

Înregistrare

OPȚIONAL: Dacă esti de acord, prin completarea acestui câmp de date, vom folosi data nașterii tale pentru a-ti trimite comunicari și oferte personalizate în funcție de vârsta ta

OPȚIONAL: Dacă esti de acord, prin completarea acestui câmp de date, vom folosi vom folosi genul tau declarat pentru a face mai relevante comunicarile și ofertele noastre catre tine.

Parola trebuie să aibă cel puțin 8 caractere și trebuie să conțină o literă mare (A-Z), o literă mică (a-z) și un număr de la 0 la 9.

De ce colectăm aceste date?

Vă înregistrați ca utilizator al Youtil ale cărei date sunt controlate de Procter & Gamble. Abonându-vă, sunteți de acord cu:

Ești de acord cu Condițiile și Politica de confidențialitate.

Ai cel puțin 18 ani și ai citit și ești de acord cu Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate ale P&G

Mereu la curent cu newsletterele noastre!

Doriți să primiți e-mailuri, oferte și cupoane de la Youtil și alte mărci de încredere P&G.

Primirea de e-mailuri de marketing. Doriți să primiți e-mailuri, oferte și cupoane de la Youtil și alte mărci de încredere P&G.

Opțiunile dumneavoastră. Vă puteți exercita drepturile privind protecția datelor(1) sau modifica preferințele și abonamentele făcând click aici.

Condiții și Politică de confidențialitate.

Aveți cel puțin 18 ani și ați citit și sunteți de acord cu Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate ale P&G.

Pentru a personaliza mai bine comunicările noastre în beneficiul dumneavoastră, vom combina datele(2) pe care le-ați furnizat mai sus cu cele posibil colectate deja despre dumneavoastră din surse multiple și de la terțe părți.

(1): Așa cum este explicat în politica noastră de confidențialitate, poți accesa, corecta, șterge, transfera unui alt furnizor, refuza sau restricționa procesarea de către noi a datelor cu caracter personal, sau îți poți retrage consimțământul.

(2): Colectăm și putem combina informațiile primite de la tine în timpul apelurilor telefonice, al utilizării site-urilor, aplicațiilor și dispozitivelor noastre sau în timpul vizionării reclamelor noastre online, precum și alte informații obținute din surse comerciale disponibile.

Deja ești membru?