3 sfaturi pentru petrecerile în grădină de primăvara aceasta


Familie
23/06/2021

Ți-am pregătit o listă cu tot ce ai nevoie pentru cea mai frumoasă petrecere în grădină și câteva life hackuri care vor face totul mai simplu pentru gazdă.

Vremea caldă va fi aici mai repede decât te aștepți și odată cu ea și dorința de a-ți invita familia sau prietenii la o mică petrecere în grădină. Aceste sfaturi te vor ajuta să fii cea mai bună gazdă, fără prea mult efort, astfel încât tu și invitații tăi să aveți parte de niște zile extraordinare împreună în confortul propriei curți.

Atmosfera perfectă

Când vine vorba de petrecerile în grădină, există câteva aspecte care ar putea părea clișeice, dar care vor oferi atmosfera potrivită:

  1. Adu câteva perne și pături care să învioreze priveliștea
  2. Pune niște muzică de fundal și atârnă o ghirlandă de lumini.
  3. Folosește vesela pe care o folosești de obicei și în casă. Având în vedere că veți fi atât de aproape de bucătărie, nu este indicat să folosiți ustensile de unică folosință. Pe lângă faptul că nu vor arăta la fel de bine ca vesela obișnuită, te încurajăm ca întotdeauna să alegi varianta care va crea cât mai puține deșeuri.
masa frumos aranjata

Mobila de grădină

Dacă nu ai achiziționat deja mobilă pentru grădină, avem două vești bune pentru tine. Poți să confecționezi singur un set întreg de mobilă utilizând paleți din lemn. Există o grămadă de tutoriale simple online, care îți vor arăta cum poți să construiești tot felul de bănci și măsuțe de grădină și să salvezi o sumă considerabilă de bani.

terasa

A doua veste bună este că orice petrecere în grădină poate deveni oricând un picnic în grădină. Dacă vrei să fii absolut convins că toată lumea va sta confortabil, folosește mai multe straturi de pături sau adaugă și salteluțe de yoga pe locurile pe care vor fi așezați oaspeții.

Câteva lucruri care să îți facă viața mai ușoară

  1. Vântul este cel mai mare dușman pentru o petrecere în grădină. Prinde fața de masă de marginea mesei cu niște cârlige de rufe și folosește un suport de șervețele cu greutate, care să mențină șervețelele pe masă.
  2. Dacă stai într-o zonă în care insectele și-au făcut deja apariția, există variante de lumânări parfumate sau difuzoare care să le țină departe de zona în care stați chiar și în aer liber.
  3. Folosește un coș sau o cutie rezistentă cu ajutorul căreia să cari vesela cu mai puțin efort.
  4. Plasează un sac de gunoi aproape de masă, astfel încât fiecare musafir să debaraseze ușor șervețelele, cojile de fructe sau orice rest alimentar. Acest aspect te va ajuta să pui vasele direct în mașina de spălat când ajungi înapoi în casă. Adaugi o capsulă de Fairy Platinum Plus și este ca și cum masa s-ar fi strâns singură.

Toate aceste sfaturi funcționează perfect pentru orice ocazie, de la un grătar casual de weekend, până la petreceri de zi de naștere. Încearcă-le și vezi cum evenimentele în familie devin din ce în ce mai plăcute, dar și mai ușor de organizat.