Cum să organizezi o cină cu mâncare chinezească pentru toată familia


Familie
9/09/2020

Cauți o experiență chinezească cât mai autentică, dar în confortul propriei case alături de toți cei dragi?

Atunci află că, pe lângă mâncare, ambientul unei astfel de seri este cheia succesului.

În ceea ce privește mâncarea, în funcție de talentul tău culinar și de bugetul de care dispui, poți încerca să prepari chiar tu diverse specialități chinezești sau poți comanda direct de la un restaurant cu specific pentru a obține niște preparate cât mai autentice.

Dacă tot suntem la capitolul mâncare, câte un set de bețișoare pentru fiecare membru al familiei este obligatoriu. Cu siguranță vei dori să ai la îndemână și câteva furculițe pentru cei mai puțin îndemânatici.

Pe lângă bețișoare și vesela este destul de importantă. Încearcă să alegi farfurii și castroane cu un aspect cât mai minimalist, fără modele complicate sau culori stridente. Astfel vei reuși să imiți un aspect cât mai autentic cu ceea ce ai deja acasă.

pranz in familie

Muzica este și ea foarte importantă, iar cea mai bună parte este că în ziua de astăzi găsești o sumedenie de playlisturi cu tematică chinezească pentru astfel de momente. Alege-l pe cel mai potrivit și lasă-l să se deruleze pe fundal pe parcursul cinei.

În ceea ce privește decorul mesei și al camerei, poți încerca să achiziționezi câteva elemente specifice fie de la un magazin chinezesc cât mai apropiat de cartierul în care stai, fie de la un magazin online cu decorațiuni pentru petreceri.

În cazul în care toți membrii familiei sunt foarte dedicați unei astfel de seri, atunci ai putea lua în considerare și improvizarea sau chiar cumpărarea unor ținute potrivite care să vă scoată din cotidianul unei mese obișnuite.

La sfârșit, când cina este gata și toți se vor declara mulțumiți, cei dragi îți pot arăta recunoștința oferindu-se să spele vasele în locul tău. Cu Fairy Extra+ este atât de simplu, încât s-ar putea să facă un obicei din asta. Nu uita să te folosești de entuziasmul creat de o astfel de masă ca să stabilești alături de ei care este următoarea cină tematică pe care o veți lua împreună.