Fairy Extra Plus

Meriți mai mult timp pentru tine! De aceea, am creat detergentul de vase Fairy Extra+. Spală vasele cu minimum de efort cu formula revoluționară Fairy Extra+, care îndepărtează chiar și grăsimea dificilă cât ai bate din palme. Cu până la 50% mai rapid* în eliminarea grăsimii dificile, față de următorul cel mai bine vândut brand din România, pe baza unui test independent efectuat în laborator în aprilie 2020.

Această formulă este creată special să producă spumă de la început și să continue să facă spumă pe măsură ce speli, distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat. De asemenea, ajută la evitarea depunerii ulterioare a grăsimii, astfel încât vasele tale să se clătească mai ușor de fiecare dată.

Ce face special Fairy Extra+?

Spălarea cu Fairy Extra+ îți oferă o curățare rapidă și eficientă, mai rapidă decât folosind alte produse similare. Formula puternică distruge cu ușurință straturile de grăsime și urmele de mâncare arsă, oferindu-ți mai mult timp pentru a face lucrurile pe care le iubești.


BENEFICII PRINCIPALE

Curățare cu minimum de efort

Fiecare picătură pătrunde rapid și înmoaie grăsimea dură de pe vase, ajutându-te să economisești timp.

Îndepărtează rapid grăsimea

Nu mai este necesară înmuierea peste noapte și spălatul intens, fiind cu până la 50% mai rapid* în eliminarea grăsimii dificile, față de următorul cel mai bine vândut brand din România, pe baza unui test independent efectuat în laborator în aprilie 2020.

Clătire ușoară

Lasă în urmă vasele strălucitoare.

Aromă irezistibilă

Spălarea devine mai plăcută cu Fairy Extra+. Poți alege între aroma fresh de citrice, cea intensă de liliac sau aroma răcoritoare de fructe de pădure roșii.