Fairy Extra+ GalbenFairy Extra+ RoșuFairy Extra+ Mov

Fairy Extra+

Opinia clientilor
Adaugă recenzie

Descriere Produs

Meriți mai mult timp pentru tine! De aceea, am creat noul Fairy Extra+. Spală vasele cu minim de efort cu noul Fairy Extra+ care îndepărtează chiar și grăsimea dificilă cât ai bate din palme. Încearcă și tu formula revoluționară Fairy Extra+ cu până la 50% mai rapidă în eliminarea grăsimii dificile, față de toate celelalte produse Fairy din România.

Această formulă este creată special să producă spumă de la început și să continue să facă spumă pe măsură ce speli, distrugând grăsimea și urmele de mâncare greu de curățat. De asemenea, ajută la evitarea depunerii ulterioare a grăsimii, astfel încât vasele tale să se clătească mai ușor de fiecare dată.

Ce face Fairy Extra+ special?

Spălarea cu Fairy Extra+ îți oferă o curățare rapidă și eficientă, mai rapidă decât folosind alte produse similare. Formula puternică distruge cu ușurință straturile de grăsime și urmele de mâncare arsă, oferindu-ți mai mult timp pentru a face lucrurile pe care le iubești.

Beneficii Principale

Curățare cu minim de efort

Fiecare picătură pătrunde rapid și înmoaie grăsimea dură de pe vase, ajutându-te să economisești timp.

Îndepărtează rapid grăsimea

Nu mai este necesară înmuierea peste noapte și spălatul intens, fiind cu până la 50% mai rapid în eliminarea grăsimii dificile, față de toate celelalte produse Fairy din România.

Mai multe informatii

Alte Produse Recomandate

Consimțământ Cookie-uri