Cum să construiești o căsuță în copac direct în apartament


Casă Youtilată
9/09/2020

În loc să spui că nu se poate, reinventează puțin ideea "căsuței în copac" și îți garantăm că micuții tăi vor fi mai mult decât încântați!

O căsuță în copac este visul de vară al fiecărui copil, dar ce te faci când nu stai la curte și nu ai o grădină întreagă la dispoziție pentru acest proiect distractiv?

În loc să spui că nu se poate, reinventează puțin ideea și îți garantăm că micuții tăi vor fi mai mult decât încântați de căsuța lor alternativă.

1. Cedează-le canapeaua

Lasă-i pe micuți să fie inventivi și să își dezvolte spiritul practic. Alege o parte a casei pe care să le-o lași la dispoziție pentru construirea unei „căsuțe în copac” pe placul lor. Oferă-le câteva perne și pături pe care să le poată folosi fără grijă și lasă-i să își pună talentul de constructor la încercare.

loc de joaca pentru copii

2. „E gata masa!”

Toți copiii au avut cel puțin o perioadă în care adorau să se joace sub masă, iar dacă de obicei adulții nu prea sunt de acord cu acest lucru, când vine vorba de căsuțe în copac alternative, masa din sufragerie devine o soluție simplă și sigură pentru reinventarea unui astfel de loc de joacă. Ca să stai fără griji, înainte să vă apucați de această construcție impresionantă, curăță suprafețele din casă cu detergentul universal Mr. Proper. Te vei bucura și de podele curate și strălucitoare, dar și de un copil fericit și protejat de germeni.

copil care se uita la o tableta

3. Prea mult shopping online?

Fiecare comandă online vine la pachet cu o nouă bucățică din casa voastră în copac. Indiferent cât de mare sau de mică, orice cutie de carton poate fi adăugată unei construcții glorioase care să se extindă pe tot parcursul verii. Începe cu o bază mai mare care va fi camera principală și continuați să adăugați cutii și cutiuțe până când obțineți o adevărată fortăreață.

copii care se joaca

Sperăm că aceste idei ți-au demonstrat că le poți oferi celor mici experiența unei căsuțe în copac și fără copaci, mult mai importante fiind, de fapt, creativitatea și joaca.