Cum alegi detergentul pentru mașina de spălat vase


Casă Youtilată
3/12/2020

De când ai mașină de spălat vase, probabil te întrebi cum te descurcai înainte.

Mai mult ca sigur petreci acum mai puțin timp în bucătărie. Totuși, când vine vorba despre detergent, există atâtea variante pe piață încât poate să devină dificil să te hotărăști. În plus, e posibil de multe ori să fi încercat detergenți care nu au fost suficient de puternici pentru a îndepărta toată murdăria de la prima spălare. Așa că iată câteva criterii de care să ții cont pentru a nu da greș:

Tehnologie de curățare în profunzime

Dacă până acum nu ai găsit un detergent pentru mașina de spălat vase de care să fii mulțumit, nu înseamnă că trebuie să renunți la standardele tale, ci pur și simplu nu ai găsit detergentul potrivit. Alege un detergent premium, care elimină chiar și mâncarea întărită și grăsimea încăpățânată.

Oferă protecție

Alege un detergent de vase, a cărui formulă să conțină și funcție integrată de sare și ajutor de clătire, precum și protecție pentru sticlă și argint. Mai mult decât atât, protejează și mașina de spălat împotriva depunerii grăsimii pe filtrul acesteia.

Vase ca noi

Un detergent pentru mașina de spălat vase nu doar spală, ci face mai mult de atât. Există pe piață detergenți care contribuie chiar la eliminarea murdăriei acumulate de-a lungul timpului, pentru a ajuta la crearea unui aspect curat ca nou al tăvilor, vaselor, tacâmurilor și paharelor.

Fără preclătire

Ca să eviți bătăile de cap, alege un detergent care nu necesită preclătire și care poate fi folosit și în cicluri scurte. Deși detergentul acesta poate să fie mai scump, pe termen lung te va ajuta să economisești bani, electricitate și, cel mai important, timp. În plus, este un obicei care ajută și mediul înconjurător!

Recomandat de producători

Alege un brand recomandat de producătorii de mașini de spălat vase precum, Whirlpool, Hotpoint, Indesit, Ariston și Bauknecht. Așa vei avea o garanție a calității.

Noi îți recomandăm detergentul Fairy Platinum Plus, care întrunește toate condițiile de mai sus. În plus, conține o combinație unică de pulbere și lichid. Baza pulbere a capsulei incorporează o enzimă exclusivă și un sistem de înălbire pentru un plus de curățare. Tehnologia cu dublă acțiune, nu doar curăță cele mai dure reziduuri alimentare, ci acționează în profunzime pentru ca vasele tale să își recapete strălucirea de altă dată.