Ariel PODS+ - Descoperă noua noastră colecție


Casă Youtilată
25/09/2023

Ariel PODS+ 
Descoperă noua noastră colecție

Sunteți gata să vă duceți rutina de spălare a rufelor la următorul nivel? Noua colecție îmbunătățită PODS+ de la Ariel este aici! Oamenii de știință Ariel au dezvoltat cele mai bune formule pentru Ariel PODS+, astfel încât, indiferent de starea hainelor din coșul de rufe, există câte o capsulă Ariel care să răspundă nevoilor dumneavoastră.  Noua tehnologie a capsulelor PODS+ are la bază puterea de curățare excepțională pentru a rezolva chiar și cele mai dificile provocări când vine vorba de pete.

 

Avantajele NOULUI Ariel PODS+

Colecția noastră Ariel PODS+ oferă o putere de curățare remarcabilă și te ajută să economisești energie electrică. Acesta este motivul pentru care toți detergenții din colecția noastră sunt special concepuți pentru a îndepărta petele dificile chiar și în apă rece. Astfel, puteți reduce consumul de energie electrică și totodată, amprenta de carbon asupra mediului, fără a face compromisuri în ceea ce privește curățarea impecabilă și prospețimea hainelor.

 

Cum fac noile capsule Ariel toate acestea? Prin introducerea noii tehnologii Ariel COLD BOOST, exclusivă pentru P&G. Astfel, oamenii noștri de știință au creat și brevetat o enzimă specială, menită să acționeze încă de la prima spălare asupra celor mai dificile pete, precum cele de amidon, prezent în budinci, supe, sosuri, paste și dressing pentru salate. Mai mult, noua tehnologie Ariel COLD BOOST curăță orice urmă de murdărie, de la transpirație până la petele de grăsime, chiar și în apă rece, în timp ce parfumurile noastre îmbunătățite oferă mai multă prospețime hainelor.

 

Faceți cunoștință cu NOUA colecție Ariel PODS+:


Graphical user interface, website Description automatically generated

Graphical user interface, website Description automatically generated

Graphical user interface, website Description automatically generated

A picture containing text, compact disk, laser Description automatically generated

A picture containing text, electronics Description automatically generated

 

Ariel PODS+ Extra Clean Power: Extra putere de curățare împotriva petelor dificile

V-ați săturat să tratați petele dificile înainte de spălare sau să le spălați din nou? Încercați Ariel PODS+ Extra Clean Power - aliatul dumneavoastră în lupta cu petele dificile. Conceput pentru a funcționa fără a fi nevoie de pre-tratarea hainelor cu aditivi pentru îndepărtarea petelor, Extra Clean Power face față celor mai dificile provocări în materie de pete. 


Ariel PODS+ Extra Fiber Care & Ariel PODS+ Revita Black: Îngrijire și protecție 

Să păstrezi hainele în cea mai bună formă cât mai mult timp posibil nu este o treabă ușoară și un tricou preferat uzat înainte de vreme poate fi un lucru foarte trist! Ariel PODS+ Extra Fiber Care redă strălucirea culorilor și protejează fibrele*. Iar pentru rufele tale închise la culoare, alege Ariel PODS+ Revita Black pentru a reda strălucirea culorilor închise și pentru a te asigura că hainele tale speciale arată întotdeauna cât mai bine.  

*Nu pentru lână și mătase.


Ariel PODS+ Touch of Unstoppables: Parfum care durează

Nu mai este nevoie să alegeți între prospețime de lungă durată și curățare impecabilă, datorită Ariel PODS+ Touch of Unstoppables. Combinând puterea de curățare pentru care Ariel este cunoscut, cu faimoasa prospețime Lenor, această nouă formulă este concepută pentru a infuza parfumuri superbe în toate rufele, de la haine la prosoape și lenjerie de pat, și pentru a rezista atât în timpul spălării, cât și în timpul uscării și purtării. Această prospețime poate să dureze până la o săptămână, chiar și în cazul rufelor depozitate.


Cum se spală cu Ariel PODS+?

 

Folosirea Ariel PODS+ nu poate fi mai simplă de atât: 

 

Pasul 1

Puneți o capsulă în partea din spate a tamburului.

Pasul 2

Adăugați rufele deasupra.

Pasul 3

Setați ciclul de spălare și porniți mașina de spălat.

Mai rămâne doar să vă pregătiți pentru rezultate excelente la final!

În cel mai scurt timp, capsulele Ariel vă vor uimi cu capacitatea lor de curățare excepțională și cu mirosul proaspăt și curat.