Ariel PODS+ Extra Clean Power

Capsulele Ariel prezintă un design unic cu mai multe compartimente care păstrează ingredientele stabile și separate până la spălare, oferind o putere de curățare excepțional de concentrată. 

Ariel PODS+ Extra Clean Power oferă cea mai bună putere de curățare! Capsulele AAriel PODS +Extra Clean Power au o putere sporită de îndepărtare a petelor chiar și la temperaturi de spălare scăzute.

Un singur POD:

1.Curăță impecabil;
2.Îndepărtează petele;
3.Oferă strălucire hainelor;
4.Împrospătează;
5.Este eficient la 30°C și are o putere suplimentară de îndepartare a petelor.
•simplu de utilizat
•100% dizolvare în apă

BENEFICII PRINCIPALE

De 3X mai concentrat

Ariel Allin1 PODS este de 3 ori mai concentrat față de detergentul pudră Ariel Color. Pelicula specială se dizolvă complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de îndepărtare a petelor, în doza ideală.

Rezultate impecabile chiar și în condiții speciale de spălare

Ariel Allin1 PODS este eficient și la 30°C, și la programul de spălare rapidă. Ingredientele active acționează împreună pentru îndepărtarea petelor dificile.

Ușor de utilizat

Ariel Allin1 PODS conține cantitatea ideală de detergent pentru o spălare. Uită de măsurat și dozat, pune capsula direct în cuva mașinii de spălat, apoi rufele deasupra ei.

Făcut special pentru un alb strălucitor

Oricare ar fi provocarea de curățare, Ariel Allin1 + Oxi Effect îți va oferi rezultate uimitor de strălucitoare.

Cum depozitezi corect Ariel Allin1 PODS?

Nu lăsați niciodată produsul la îndemâna copiilor. Închideți cutia cu un ‘click’ și depozitați-o într-un loc inaccesibil pentru cei mici.