3 idei inedite pentru decorarea unui perete din dormitor


Casă Youtilată
29/09/2020

Fie că redecorezi complet dormitorul sau dorești să adaugi un element nou care să reîmprospăteze întreaga încăpere, aceste trei idei te vor inspira.

Peretele colaj

Poți să realizezi acest proiect direct pe perete sau pe o placă de carton gros. Acest mood board se realizează în câțiva pași foarte ușori. În primul rând trebuie să stabilești care vor fi culorile de bază ale colajului și ce vrei să exprime. Mai apoi este timpul să printezi și să decupezi toate bucățelele necesare și să le lipești într-un mod cât mai estetic și mai interesant.

modele

Vintage chic și personal

Chiar dacă nu ești un fotograf profesionist, cu siguranță ai un set de fotografii făcute de tine pe care le adori. Adaugă acestora un filtru alb-negru și printează-le pe o hârtie de calitate, iar mai apoi înrămează-le și transformă peretele dormitorului tău într-o mini-galerie personală.

dormitor

Grădina verticală

Acest proiect poate lua multe forme și poate fi adaptat oricărui gust. Preferabil este ca plantele să fie naturale, dar dacă ți se pare prea complicat, poți oricând să creezi un astfel de punct de interes vizual și utilizând plante artificiale.

verdeturi

Cel mai important este să alegi un design care să te reprezinte și care să pună în evidență și restul camerei. Pe lângă partea de decor, nu uita cât de importantă este și partea de igienă a camerei în care dormi. Asigură-te că folosești produse de curățenie de încredere, cum ar fi și detergentul universal Mr. Proper și nu uita să cureți cu atenție întreg dormitorul înainte să adaugi elemente noi.