TESTEAZĂ 100 DE ZILE ȘI DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT, PRIMEȘTI BANII INAPOI!

Testează 100 de zile și dacă nu ești mulțumit, primești banii înapoi!

Distribuie:

Absorbantele zilnice Always Discreet sunt perfecte pentru acele zile când experimentezi o ușoară umiditate, iar cu lenjeria pentru incontinență Always Discreet îți poți continua ziua în mod normal chiar și atunci când te confrunți cu cantități mari de pierderi urinare cauzate de urgențele neprevăzute.

Îți putem vorbi mult despre benefiiciile produselor de incontinență de la Always Discreet, însă ne dorim să te lăsăm pe tine să te convingi singură. Astfel, te încurajăm să achiziționezi orice produs Always Discreet potrivit nevoile tale, să testezi timp de 100 de zile, iar dacă în acest timp decizi că nu este pentru tine, îți primești banii înapoi.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

  1. Cumpără orice produs pentru incontinență Always Discreet în perioada 04.01.2021-31.03.2021 din oricare din magazinele: Kaufland, Auchan, Cora, Mega Image, Metro, DM, Selgros, Bebetei, Farmaia Tei, Penny și eMAG.

  2. Ai timp 100 zile să testezi dacă produsul este potrivit pentru tine.

  3. Dacă nu ești mulțumit, contactează Organizatorul, SC New View SRL, în maxim 100 zile de la achiziție la:

• Număr de telefon: 0314 260 634

• Adresă de email: promo@newview.ro

Pentru returnarea produsului sunt necesare:

• Produsul participant trebuie să se regăsească în ambalajul original și să conțină minim 1 absorbant/chilot neutilizat;

• Bonul/ factura fiscală;

• Proces verbal completat.

După validare, îți vor fi restituți banii în decurs de 30 zile lucrătoare.

Campania este valabilă în perioada 04.01.2021 - 31.03.2021, iar produsele pot fi returnate în maxim 100 zile de la achiziție pentru validarea decontului. Pentru mai multe informațibi, regulament și lista completă a magazinelor participante, accesați https://ro.pg.com/regulamente/.

Consimțământ Cookie-uri