Proiectul de educare impotriva bullyingului oferit de Head&Shoulders in parteneriat cu Asociatia Caregivers

Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu Asociația Caregivers, o inițiativă ce își propune să ofere seminarii educationale adolescentilor relevante in timpul acestei etape a tranzitie a vietii lor. Avem încredere că programul va aduce o contribuție pozitivă în viața fiecărui adolescent.


Seminarii care fac diferența

Conduse de psihologi experimentați, seminariile noastre abordează subiecte importante precum bullying-ul, schimbările hormonale, igiena corporală și atinge chiar și o problemă deseori neglijată - mătreața. Suntem ferm convinși că abordarea acestor subiecte într-un mediu sigur, în care copiii să se simtă sprijiniți, este crucială pentru o dezvoltarea sănătoasă a lor.

Colaborare între profesori și părinți

Pentru a asigura succesul acestui proiect, ne bucurăm să avem susținerea și implicarea activă atât a profesorilor, cât și a părinților. Lucrând împreună ca o echipă, putem oferi sprijin cuprinzător elevilor pe măsură ce trec prin această etapă de maturizare.

Importanța acestui program

Pubertatea poate fi o perioadă dificilă pentru orice tânăr. Cu toate acestea, băieții întâmpină adesea obstacole unice, greu de depășit de unii singuri. Credem că oferindu-le cunoștințele și instrumentele de care au nevoie, putem încuraja dezvoltarea lor sănătoasă și îi putem ajuta să progreseze în drumul spre maturitate cu încredere.