Produse pe care te poți baza

Produse pe care te poți baza

Distribuie:

De 25 de ani facem parte din micile tale momente.

De 25 de ani îți oferim protecția, îngrijirea și curățenia pe care te poți baza.

25 de ani de Procter & Gamble, de produse inovative care au scris istorie.

image 2

Îngrijire pentru toate fetele și femeile, cu produse menstruale ce asigură o experiență mai blândă, cu mai multă protecție, din 1985! Din 2014, Always sparge stereotipurile, susținând adolescentele să-și întărească încrederea în sine prin sport!

image 2

Susținem „arta” curățeniei în spălarea hainelor, cu inovații care nu se opresc din 1970 până astăzi! Curățenie și igienă perfectă, chiar și la 30 grade C, iar din 2000, și în varianta de capsule, cu 3 compartimente, pentru mașina de spălat.

image 2

De la primul Liquid Fairy în 1988, la capsule pentru mașina de spălat vase , Fairy continuă să ofere putere de curățare de neegalat, pentru vase sclipitoare, ca noi!

image 2

În 1900, prima lamă de siguranță a fost creată pentru a oferi bărbaților un bărbierit profesional, în confortul propriei case! Până în prezent, Gillette continuă să inspire produse inovatoare care se adaptează contururilor feței, pentru un contact mai bun între aparatul de bărbierit și piele.

image 2

Head & Shoulders combate cauza principală a mătreții la sursă din 1961, cu primul șampon. Din 2017, ambalajul este creat parțial din materiale plastice reciclate, colectate de pe plaje.

image 2

În 1998, Lenor a fost primul brand care a introdus noua tehnologie Scent Bubbles: notele de parfum sunt încapsulate în bule mici. Scent Bubbles intră în fibrele hainelor în ultima etapă a ciclului de spălare. Cu fiecare acțiune de frecare (precum îmbrățișarea, uscarea cu prosopul, îmbrăcarea hainelor etc.) aceste bule se activează și eliberează prospețime de lungă durată.

image 2

Oral-B, cu peste 60 de ani de inovație continuă în periaj, oferă din 1950 o sănătate orală mai bună adulților și copiilor, datorită întregii game de produse de igienă orală Oral-B!

image 2

În 1950, un bunic american căuta o modalitate mai ușoară de a schimba scutecul nepotului său. De atunci și până astăzi, Pampers are grijă de pielea sensibilă a bebelușilor cu ajutorul produselor care se concentrează pe confort și protecție, dar și prin produsele special create pentru bebelușii prematuri!

image 2

În 1960, oamenii de știință elvețieni au descoperit puterea Provitaminei în păr! De atunci, Pantene inovează cu linii de tratament potrivite pentru fiecare tip de păr și ingrediente care oferă păr strălucitor și puternic, cu un aspect sănătos!

image 2

Old Spice este o marcă legendară de îngrijire pentru bărbați. Cu peste 80 de ani de experiență la nivel global, Old Spice are o varietate de produse antiperspirante și deodorante, precum și geluri de duș și produse de îngrijire pentru bărbații de toate vârstele. Este un brand care oferă îngrijirea și încrederea de care orice bărbat are nevoie, având un portofoliu larg de produse, care include spray-uri, stick-uri, roll-on-uri, geluri de duș, loțiuni după ras și apă de toaletă

Consimțământ Cookie-uri