Balsam Pantene Aqua Light 3 Minute Miracle

DESCRIERE PRODUS

SER CU NUTRIENȚI PENTRU REPARAREA PĂRULUI DUMNEAVOASTRĂ USCAT ȘI SUBȚIAT, DIRECT DIN INTERIOR. DESCOPERIȚI AMESTECUL NOSTRU PRO-V îmbogățit cu lipide fortifiante, antioxidanți protectori și omega 9.Pantene Pro-V Aqualight Miracle Serum Balsam cu ser miraculos care se topește instantaneu pe părul dumneavoastră și pătrunde până în profunzimea firului de păr pentru a-i reda vitalitatea. Formula acestui tratament intensiv de îngrijire a părului ajută la repararea ajută la repararea semnelor vizibile de deteriorare ale părului* de la prima utilizare, fără a-l îngreuna.Balsamul vă oferă o experiență atât de plăcută încât veți dori să nu îl mai dați jos!*de la păr deteriorat la păr mătăsos.

BENEFICII PRINCIPALE

3 minute

Repari stricăciunile acumulate în 3 luni în mai puțin de 3 minute și îți rămâne suficient timp liber pentru orice altceva îți dorești.

Ideal pentru părul cu tendință de îngrășare

Balsamul are o formulă ușoară și delicată, fiind ideal pentru părul fin și subțire. Hidratează fiecare șuviță fără să îngreuneze firul și nu grăbește procesul de îngrășare.

Frumusețea vine din interior

Balsamul hidratează părul din interior spre exterior și oferă părului strălucirea pe care ți-o dorești.

Păr aranjat direct din duș

Balsamul potrivit îți hidratează părul și îl ajută să se aranjeze frumos de la sine, fără efort sau ustensile sofisticate.