Ariel PODS+ Touch of Unstoppables

Ariel PODS+ Touch of Unstoppables oferă puterea de curățare Ariel! În plus, îndepărtează petele rezistente și mirosurile neplăcute. Datorită tehnologiei unice care nu doar maschează mirosurile, ci le elimină de la sursă, Touch of Lenor Unstoppables lasă în urmă un miros proaspăt și de durată.

Un singur POD:
1. Curăță impecabil 
2. Îndepărtează petele 
3. Oferă strălucire hainelor 
4. Împrospătează 
5. Este eficient la 30°C
- simplu de utilizat
- 100% dizolvare în apă

BENEFICII PRINCIPALE

De 3X mai concentrat

Ariel Allin1 PODS este de 3 ori mai concentrat față de detergentul pudră*, îndepărtând chiar și murdăria invizibilă pentru o igienizare impecabilă. Pelicula specială se dizolvă complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de îndepărtare a petelor, în doza ideală.

*față de detergentul pudră Ariel Color

Rezultate impecabile chiar și în condiții speciale de spălare

Ariel Allin1 PODS este eficient și la 30°C, și la programul de spălare rapidă. Ingredientele active acționează împreună pentru îndepărtarea petelor dificile.

Ușor de utilizat

Trebuie doar să pui o capsulă în cuva mașinii de spălat înainte de a adăuga hainele.

Haine răsfățate și parfumate

Rezultatele impecabile Ariel Allin1 PODS și parfumul irezistibil Lenor Unstoppables. Tocmai ai descoperit combinația ideală pentru hainele tale.

Cum depozitezi corect Ariel Allin1 PODS?

Nu lăsați niciodată produsul la îndemâna copiilor. Închideți cutia cu un ‘click’ și depozitați-o într-un loc inaccesibil pentru cei mici.