Ariel Allin1 PODS Color+

DESCRIERE PRODUS

Capsulele de spălat Ariel Allin1 PODS Color+ au un design unic cu mai multe compartimente care păstrează ingredientele în perfectă stare până la utilizare, astfel încât tu să te poți bucura de o curățare ultra concentrată. 

Un singur POD:

1. Curăță impecabil 
2. Îndepărtează petele 
3. Oferă strălucire hainelor 
4. Împrospătează 
5. Este eficient la 30°C
- simplu de utilizat
- 100% dizolvare în apă

BENEFICII PRINCIPALE

De 3X mai concentrat

Ariel Allin1 PODS este de 3 ori mai concentrat față de detergentul pudră Ariel Color. Pelicula specială se dizolvă complet la contactul cu apa, pentru a elibera puterea tehnologiei de îndepărtare a petelor, în doza ideală.

Rezultate impecabile chiar și în condiții speciale de spălare

Ariel Allin1 PODS este eficient și la 30°C, și la programul de spălare rapidă. Ingredientele active acționează împreună pentru îndepărtarea petelor dificile.

Păstrează culorile hainelor

Ariel Allin1 PODS Color te ajută să păstrezi culorile hainelor strălucitoare și vibrante, spălare după spălare. Datorită tehnologiei speciale Fiber Science, Ariel Allin1 PODS intensifică nuanțele și oferă strălucire țesăturilor, menținând hainele ca noi pentru mai mult timp.

Ușor de folosit!

Ariel Allin1 PODS conține cantitatea ideală de detergent pentru o spălare. Uită de măsurat și dozat, pune capsula direct în cuva mașinii de spălat.

Cum depozitezi corect Ariel Allin1 PODS?

Nu lăsați niciodată produsul la îndemâna copiilor. Închideți cutia cu un ‘click’ și depozitați-o într-un loc inaccesibil pentru cei mici.