Upgrade-ul dimineții de Crăciun este aici!


Sănătate
25/11/2020

Pentru că perioada sărbătorilor este deja îndeajuns de plină și de agitată, te ajutăm noi să scapi de grija cadourilor cu o idee care o să aducă zâmbetul pe buze celor dragi. Și ce zâmbet!

Fă un upgrade cadourilor de anul acesta și alege pachetele cu periuțele de dinți electrice de la Oral-B. 

Ai o mulțime de opțiuni și modele din care să alegi, astfel fiecare membru al familiei se poate bucura de o periuță electrică Oral-B care i se potrivește. Cele 6 moduri de periaj sunt gândite special pentru fiecare nevoie, fie că este vorba de albirea dinților, protejarea gingiilor sensibile sau chiar curățarea limbii, periuța de dinți electrică Oral-B satisface toate aceste cerințe.

Iar pentru cei mici există gama Oral-B Kids, periuțele electrice cu personaje Disney și un mod sensibil de periaj pentru dințișorii lor. Astfel, cadoul o să fie cu atât mai îndrăgit dacă cel mic este fan Star Wars, Cars sau Frozen. Iar spălatul pe dinți se va transforma într-o joacă și cu ajutorul aplicației Disney Magic Timer pe care o poți descărca gratuit.

În plus, Oral-B îți oferă șansa de a testa periuțele 100 de zile și dacă nu te conving, le poți returna și primești banii înapoi. 
Iată, ai o mulțime de motive să faci un upgrade. Haide, nu mai sta pe gânduri, intră pe eMAG sau Altex și oferă zâmbete sănătoase Crăciunul acesta!