Uimitorul corp feminin


Sănătate
18/10/2022

Stereotipul despre corpul feminin este că este fragil, sensibil, delicat. Poate fi și așa, dar să nu uităm de ce lucruri extraordinare este el capabil! Iată 3 dintre ele:

1. Femeile au un prag al durerii mai ridicat decât bărbații

Da, ai citit bine! Deși percepția durerii este ceva subiectiv, studiile arată că, în general, femeile gestionează mult mai bine disconfortul la durere. Conform cercetătorilor de la McGill University, bărbații au resimțit aceeași durere mai puternic decât femeile într-o serie de teste. Concluziile studiului relevă că bărbații sunt mai stresați și sensibili vizavi de durerile individuale decât femeile. Unul dintre motive se pare că este acomodarea corpului feminin la durerile menstruale sau de naștere. Deci da, ești o forță!

2. Femeile au o rezistență mai mare la efort decât bărbații

Parcă nici nu îți vine să crezi, așa-i? Bărbații sunt mai puternici decât femeile în general. Aici nu e nicio surpriză. Dar un nou studiu arată că, în ceea ce privește rezistența musculară și stamina, femeile sunt campioane. ”Știm de ceva vreme că femeile obosesc mai greu decât bărbații în exercițiile de izometrie musculară – exerciții fizice statice, cum este statul în planșă – dar am aflat că acest lucru e adevărat și în cazul mișcărilor mai dinamice, ca cele de zi de zi!” Brian Dalton, profesor asistent la University of British Columbia.

3. Femeile au memorie mai bună

Aniversări, zile de naștere, cu ce era îmbrăcat el la prima întâlnire... femeile pare că le țin minte mai bine. Și e adevărat! Iar motivul pentru care acest lucru se întâmplă nu e de natură biologică, ci ține de educație. Ne creștem fetițele să fie mai elaborate decât băieții în a povesti lucruri. Iar amintirile se fixează mai bine cu povești. Azrier Grysman, care studiază gen și memorie la Hamilton College, e de părere că normele de gen orientează fetele către povești mai detaliate decât băieții si de aceea ele au o memorie mai bună. Totul stă în antrenament!

Acesta sunt doar 3 lucruri uimitoare despre corpul tău. Dar mai sunt multe altele. Am vrut să îți aducem aminte de câteva pentru că am aflat că atunci când apare incontinența urinară, majoritatea femeilor se simt dezamăgite de corpul lor. Deși el continuă să fie extraordinar. Uite ce îți propunem: folosește produsele potrivite pentru incontinență urinară și iubește-ți corpul în continuare! E prietenul tău cel mai bun.

Pentru scurgeri urinare ușoare, cum ar fi câteva picături, folosește protejslipurile Always Discreet, foarte subțiri și discrete, pentru o senzație de confort.

Pentru acele zile când experimentezi scurgeri ocazionale, când strănutul sau tusea pot cauza pierderi urinare, absorbantele urinare Always Discreet sunt ideale.

Iar când te confrunți cu scurgeri frecvente sau cantități mari de pierderi cauzate de urgențe neprevăzute, când nu vrei ca incontinența să-ți întrerupă somnul sau orice altă activitate, cu [lenjeria pentru incontinență Plus Always Discreet](https://www.youtil.ro/product/always-discreet/lenjeria-plus/) ai parte de protecție care rămâne la locul său.

Always discreet marimi diferite

liners

always