Obiceiuri de igienă pentru sănătatea întregii familii


Sănătate
17/08/2020

Există numeroase studii care afirmă importanța igienei orale pentru starea generală de sănătate. 

De aceea, periajul corect joacă un rol extrem de important în prevenirea anumitor boli și în menținerea sănătății tale și a celor dragi. Iată câteva mici obiceiuri care pot aduce mari transformări în viața ta și a familiei tale.

Folosește o periuță electrică

Periuțele electrice asigură o curățare superioară față de cele manuale, obișnuite. Periuțele electrice Oral-B, cu acțiune de curățare 3D, oscilează, se rotesc și pulsează pentru a îndepărta și a elimina cu până la 100% mai multă placă bacteriană față de o periuță manuală obișnuită. Datorită lor, te asiguri că te speli pe dinți atât cât recomandă medicul stomatolog. În plus, te bucuri de o varietate de caracteristici și beneficii precum: senzor de presiune, moduri de periaj și capete specializate de periaj.

Respectă recomandările medicului stomatolog

Odată ce ai trecut la o periuță electrică, este foarte important să respecți recomandările medicului stomatolog în privința capătului de periaj. Pentru rezultate optime și pentru a respecta regulile de igienă orală, capătul de periaj trebuie schimbat după trei luni de folosire.

Alege capătul de periaj potrivit

Capătul specializat de periaj îți oferă beneficii precum albirea dinților sau curățarea profesionistă în spațiile interdentare. Alegerea capătului de periaj potrivit nevoilor tale contribuie la sănătatea gingiilor și dinților tăi. Iar orice capăt de periaj de la Oral-B vei alege, el este compatibil cu toate periuțele electrice Oral-B (mai puțin Pulsonic)

CROSS ACTION

Cea mai avansată curățare zilnică de la Oral-B, cu peri înclinați perfect pentru a pătrunde în spațiile interdentare și a elimina placa bacteriană.

3D WHITE

Cupa de cauciuc specială îți albește dinții începând cu ziua 1, prin eliminarea petelor de suprafață*.

SENSI ULTRATHIN

Are peri foarte moi și asigură un periaj blând dacă ai gingii inflamate, paradontoză sau dinți sensibili.

KIDS

Capăt de periaj mic, cu peri moi, creat special pentru dantura celor mici.

FLOSS ACTION

Perii MICROPULSE pătrund adânc în spațiile interdentare, oferind o curățare superioară excepțională.

PRECISION CLEAN

Curăță eficient și îndepărtează cu până la 5 ori mai multă placă bacteriană de-a lungul linie gingiilor**.

ORTHO

Inelul pentru aparatul dentar îndepărtează eficient placa bacteriană din zonele greu accesibile. Curățarea ideală pentru cei cu aparat dentar. 

* albește prin îndepărtarea petelor de suprafață
** față de o periuță manuală obișnuită