Fă un upgrade cadourilor de Paște cu Oral-B


Sănătate
30/05/2024

Anul acesta, profită de ajutorul Iepurașului cu periuțele electrice de la Oral-B.

Chiar dacă nu îți trebuie o ocazie specială să îți faci familia să zâmbească, anul acesta poți să profiți de ajutorul Iepurașului și să surprinzi toată familia cu periuțele electrice de la Oral-B.

Dacă vrei să începi cu cei mici, e simplu. Caută Oral-B Kids și alege periuța cu personajul Disney preferat al celor mici. În plus, au și stickere super cool cu care să și-o personalizeze și, nu în ultimul rând, cea mai tare aplicație, Disney Magic Timer, care o să transforme spălatul pe dinți într-o joacă de copii.

Acum că știi ce le iei celor mici, te poți ocupa și de cei mari. Periuța electrică Oral-B pentru adulți este disponibilă într-o gamă foarte largă de variante, astfel poți găsi periuța perfectă pentru nevoile fiecăruia. Capătul rotund este delicat cu gingiile și îndepărtează cu până la 100% mai multă placă bacteriană, oferind un zâmbet strălucitor chiar și după 2 săptămâni. 

Așa că, dacă ai crezut că ai rămas în pană de idei pentru cadourile de Paște, tocmai te-am rezolvat. Pentru că un zâmbet sănătos va fi mereu un cadou de neprețuit.
Intră pe eMAG sau Altex și caută promoțiile de Paște la toate periuțele electrice Oral-B.