Dă un refresh casei tale prin curățenia de primăvară


Sănătate
16/05/2022

Sfârșitul primăverii și începutul verii pot fi momentele ideale pentru a face acea curățenie pe care o tot amâni. 

Nu ai nevoie să-ți iei concediu pentru a o termina și nici nu trebuie să depui cantități considerabile de energie și efort. Este suficient să ții cont de lista noastră de tips & tricks pentru a face curat simplu și eficient.

Iată ce ai de făcut pentru a oferi casei tale un aer fresh și pentru a economisi timp:

Mai mult spațiu, mai puține obiecte

Primul pas pentru a te bucura de un mediu curat și relaxant în fiecare zi este să eliberezi spațiul de obiectele pe care nu le mai folosești și să organizezi obiectele care îți sunt utile. Cu siguranță, și tu ai anumite lucruri pe care nu le mai folosești dar le păstrezi, în speranța că la un moment dat vei avea nevoie de ele. Procesul de sortare și organizare te va ajuta să economisești spațiu și să te bucuri de o casă mai ordonată.

bucatarie-alba

Totul începe cu podeaua

Podeaua este cea mai mare suprafață a casei, iar acest lucru o face piesa de rezistență a curățeniei. O podea care „strălucește” contribuie la starea ta de bine în casă, creând un mediu care emană curățenie și prospețime. În plus, podeaua este partea din casă care are nevoie cel mai des de curățare, deoarece acumulează praf și murdărie, fie că ai un animal de companie sau nu. Noi îți recomandăm să investești în mopul Swiffer, care, datorită capului flexibil  360°, ajunge chiar și în cele mai inaccesibile locuri, cum ar fi sub canapele, paturi, frigidere și mașini de spălat. Mopul este compatibil atât cu lavetele uscate Swiffer, cât și cu cele umede. Folosindu-l, vei captura și reține praful, murdăria și părul, neașteptat de ușor.

Investește într-un „aliat” al curățeniei și prospețimii

În 2022, frecatul podelelor nu mai este o opțiune! Mopul este un element important pentru prospețimea casei, dar și pentru a scăpa de murdăria încăpățânată. Folosește lavetele umede pentru mop de la Swiffer. Sunt îmbibate cu soluție de curățare pentru a dizolva, absorbi și a reține murdăria. În plus, banda verde îndepărtează murdăria dificilă și lasă în urmă o aromă de prospețime, care îmbunătățește semnificativ atmosfera casei.

Aerisirea zilnică a spațiului

Odată ce zilele devin mai lungi și temperaturile cresc, este important să aerisești casa mai des și pentru mai mult timp, în fiecare zi. La fel de important este și să scuturi cuverturile patului, cuverturile și pernele din sufragerie, deoarece acestea adună mult praf și acarieni. Pentru praful care se adună inevitabil, poți folosi pămătuful Swiffer care captează praful, părul și alergenii*. Ideal pentru persoanele cu alergii, pentru proprietarii de animale, dar și pentru părinți.

** provenind de la acarieni, dar și de la pisici sau câini.