Cum să fii fără griji când ai vezica sensibilă


Sănătate
7/04/2022

Dacă ai o vezică sensibilă, să știi că nu ești singura! 1 din 3 femei suferă de pierderi involuntare de cantități mici de urină când râd, tușesc sau când fac sport. 

Dacă ai o vezică sensibilă, să știi că nu ești singura! 1 din 3 femei suferă de pierderi involuntare de urină când râd, tușesc sau când fac sport. 

Incontinența urinară este cauzată de slăbirea mușchilor pelvieni, care nu mai pot face față situațiilor în care crește presiunea intra-abdominală. Poate fi din cauza vârstei, a unei infecții urinare, în caz de sarcină, dar poate apărea chiar și din cauza stresului. 

Indiferent de cauză, incontinența urinară nu ar trebui să te oprească din a-ți desfășura activitățile zilnice așa cum îți dorești și de a te bucura de fiecare moment. Ca să te simți confortabil, pe lângă igiena constantă de zi cu zi și lenjeria aleasă cu grijă, trebuie să fii atentă și la metodele de protecție. 

Așa cum corpurile noastre sunt diferite, și nevoile noastre sunt diferite. De aceea, Always Discreet are o gamă de produse care absorb instantaneu scurgerile urinare și mirosurile ca tu să te simți mereu protejată. Nu știi ce ți s-ar potrivi? În funcție de nevoile fiziologice, poți alege dintre produsele de mai jos:

panty liner

Pentru scurgeri urinare ușoare, cum ar fi câteva picături, folosește absorbantele zilnice Always Discreet, foarte subțiri și discrete, pentru o senzație de confort.

Pentru acele zile când experimentezi scurgeri ocazionale, când strănutul sau tusea pot cauza pierderi urinare, absorbantele urinare Always Discreet sunt ideale.

Iar când te confrunți cu scurgeri frecvente sau cantități mari de pierderi cauzate de urgențe neprevăzute, când nu vrei ca incontinența să-ți întrerupă somnul sau orice altă activitate, cu lenjeria pentru incontinență Plus Always Discreet ai parte de protecție care rămâne la locul său.

Aici ai mai multe detalii: 

tabel always