Black Friday cu upgrade Oral-B electric


Sănătate
9/10/2020

Aștepți Black Friday ca pe ziua de Crăciun? Atunci o să te bucuri și mai tare de ofertele la toate periuțele de dinți electrice de la Oral-B.

Fă un upgrade sănătății tale orale și cumpără-ți periuță electrică de la Oral-B. Cele 6 moduri de periaj sunt făcute special să îți satisfacă orice nevoie ai avea, de la dinți sensibili, la albire în doar două săptămâni, sau chiar curățarea limbii. Destul de wow, nu?

Dar asta nu este tot, periuța de dinți electrică Oral-B Genius X are inteligență artificială inovatoare. Combină date din mii de comportamente umane pentru a analiza stilurile de periaj și pentru a te ghida în obținerea unui obicei de periaj mai bun și mai sănătos.

În plus, aceasta vine la pachet cu o casetă de călătorie inteligentă, care nu îți încarcă doar periuța, dar și telefonul. Iar bateria litiu-ion durează până la 2 săptămâni cu o singură încărcare.

Tot nu te-ai convins?
Pe lângă super ofertele de Black Friday, Oral-B vine cu încă o propunere: Programul Money Back Guarantee. Adică îți poți cumpăra periuța de dinți electrică de la Oral-B care crezi că ți se potrivește cel mai bine și dacă timp de 100 de zile nu te convinge, o returnezi și primești banii înapoi*.
Orice ar fi, de acest Black Friday câștigi cu Oral-B electric.
Caută ofertele care ți se potrivesc pe eMAG sau Altex.

Happy Black Friday shopping!

*Mai multe detalii în regulamentul campaniei disponibil gratuit pe Romania Regulamente