Principala cauză a acestor întâmplări absolut nedorite? Utilizarea incorectă a absorbantului.

Așadar, pentru a te bucura de încredere pe tot parcursul lunii, alegerea corectă a tipului de absorbant este esențială. Urmează aceste 5 sfaturi simple și vei avea parte de o menstruație fără griji!

Sfatul 1: Înțelegerea fluxului menstrual

În timpul menstruației, fluxul poate fi slab, moderat sau abundent. Pentru a fi protejată atunci când fluxul menstrual este abundent, ai nevoie de un produs cu un strat absorbant superior – pe pachetele Always, indicele de absorbție este marcat cu un anumit număr de picături.

Astfel, 1 picătură înseamnă un absorbant potrivit pentru un flux slab, iar maximul de 7 picături înseamnă un absorbant potrivit pentru un flux abundent.

Sfatul 2: Alegerea mărimii potrivite

La fel ca lenjeria intimă, absorbantele vin în mărimi diferite. Absorbantele Always sunt numerotate cu cifre pentru a alege mai ușor mărimea potrivită, de la 1 (cea mai mică mărime) la 4 (cea mai mare mărime).

Găsește mărimea potrivită consultând tabelul de mai jos.

Sfatul 3: Perioada de utilizare

În funcție de momentul zilei – zi sau noapte - absorbantele diferă ca mărime și caracteristici. Absorbantele Always pentru noapte sunt mai lungi în partea din spate și au aripioare duble care țin produsul fixat, chiar și atunci când te întorci de pe o parte pe alta în timpul somnului.

Sfatul 4: Vată peste absorbant?

Nu folosi vată peste absorbant pentru a te simți mai protejată Acest lucru nu face decât să diminueze eficiența lui. Utilizarea absorbantului fără vată deasupra oferă de 5 ori mai multă protecție.

Sfatul 5: Schimbarea absorbantului

Schimbarea absorbantului este recomandat să se facă la 4-6 ore sau mai devreme, în funcție de abundența fluxului.

Respectarea acestor reguli simple te vor ajuta să găsești produsele potrivite pentru tine și să te bucuri de încredere întreaga lună, chiar și în zilele sensibile.

ai incredere in tine always tabel marimi