5 motive pentru care mașina de spălat vase îți ușurează viață


Sănătate
18/08/2020

Fie că te-ai mutat în casa nouă sau pur și simplu ai decis să renovezi, mașina de spălat vase a devenit un must-have în bucătărie. 

Acum că o ai la îndemână in fiecare zi, hai să vorbim despre cum îți face viață mai frumoasă.

Probabil că sunt o mulțime de activități pe care ai evitat să le ai înainte să ai mașină de spălat vase, și este de înțeles.

Știm cu toții cât de neplăcut este să speli o chiuvetă plină de vase după o cină copioasă. Și cât de greu este să cureți tăvile de prăjituri după un weekend de încercări care mai de care. Sau chiar cât de obositor este uneori să speli toate paharele și cănile pe care le-ai adunat după o zi întreagă de testat noi cocktailuri. Și astea sunt doar câteva din activitățile care se termină cu o bucătărie plină de vase care așteaptă să fie spălate.

Dar știi ce e super acum? Da, mașina de spălat vase pentru că:

1. Poți într-un final să încerci rețetele acelea pe care le-ai salvat în favorite.

3. Poți să gătești trei mese pe zi fără să fie nevoie să speli vasele după fiecare masă.

5. Poți să te joci cu toate ideile de cocktail-uri pe care le-ai văzut pe net.

7. Poți să lași creativitatea să explodeze în bucătărie și să faci într-un final plating-ul acela pe care l-ai văzut în documentarele despre mâncare.

8. Și poți chiar să petreci o zi întreagă în bucătărie și la final să fie totul luna fără să fi spălat nici măcar un vas.

Acum totul pare mai simplu și nu numai, totul pare posibil.
În plus, cu noul Fairy Platinum Plus ai siguranța că indiferent de vase, urme de grăsime și resturi de mâncare pe care le lași în urmă experimentelor tale, după un program în mașina de spălat, absolut toate vasele vor ieși impecabile, ca noi.
Tot ce îți rămâne acum este să cauți noi activități în bucătărie de care ai fugit până acum.