4 pași simpli pentru o dantură perfectă


Sănătate
29/11/2022

Zâmbetul perfect este accesoriul care nu se va demoda niciodată. 

În plus, se potrivește cu orice ținută și te va ajuta să ai mai multă încredere în tine. Acestea fiind spuse am creat pentru tine o strategie simplă, în 4 pași, pentru a te ajuta să te bucuri de o dantură impecabilă

Pasul 1 - Alegerea periuței potrivite

Ai crede că cei mai mulți adulți se spală corect pe dinți. Ei bine, studiile arată exact contrariu. Chiar dacă stăpânesc tehnica corectă de periaj (deși prea puțini o fac), aplică o presiune prea mare, rănind gingiile sau se spală pe dinți mai puțin decât timpul recomandat de medicul stomatolog. De aceea, noi îți recomandăm să înlocuiești vechea ta periuță manuală cu una electrică. Așa te vei asigura că te speli corect pe dinți și vei putea alege modul și capătul de periaj potrivite danturii tale. Iar dacă alegi o periuță electrică de la Oral-B, vei îndepărta cu până la 100% mai multă placă bacteriană față de o periuță manuală obișnuită, datorită capătului rotund. 

Pasul 2 – Pasta potrivită pentru dinții tăi

Ai atât de multe opțiuni atunci când vine vorba de pasta de dinți, încât poate fi foarte dificil s-o alegi pe cea potrivită. Oare să alegi o pastă de dinţi care îţi protejează dantura împotriva plăcii bacteriene sau o pastă pentru dinţi albi şi strălucitori? Orice ai alege, noi îți recomandăm o pastă care are ca substanță activă complexul de staniu. Un periaj de două ori pe zi cu o pastă de dinţi ce conţine complex de staniu previne şi respiraţia neplacută, petele şi sensibilitatea dentară. Alege Blend-a-med ProExpert dacă vrei să te bucuri de toate beneficiile de mai sus sau pastele de dinți Blend-a-med 3D White Luxe dacă ai nevoie să dai un refresh albului dinților tăi. 

Pasul 3 – Ața dentară te poate scuti de multe probleme

Folosirea aţei dentare este un pas important pentru gură sănătoasă și un zâmbet de milioane. Este important să nu ignori locurile în care periuța de dinți ajunge mai greu, pentru a evita probleme precum cariile, tartrul sau respirația urât mirositoare. Foloseşte aţa dentară cel puţin o dată pe zi şi te vei bucura de o mai bună igienizare a danturii. Încearcă aţa dentară Oral-B Satin Floss care are o formă special concepută să pătrundă în spaţiile înguste şi lasă o senzaţie de prospeţime, datorită aromei mentolate.

Pasul 4 – Folosește apa de gură pentru o curățare completă

Un ultim pas pentru o igienă corectă şi completă este folosirea apei de gură. Folosirea acesteia contribuie la o respirație plăcută și la înlăturarea bacteriilor care se află pe mucoase şi care prin periaj nu sunt îndepărtate, precum gingiile, obrajii și limba. Folosirea apei de gură de la Oral-B, potenţează efectul pastei de dinți, oferindu-ţi o protecţie completă împotriva celor mai frecvente probleme dentare.