3 idei practice de amenajare pentru dormitor


Sănătate
9/09/2020

Iată 3 idei care te vor ajuta să îți amenajezi dormitorul într-un mod foarte practic și foarte ieftin.

O veioză altfel

În cazul în care nu ai nicio veioză lângă pat și încă nu ai găsit un model care să te mulțumească pe deplin, o soluție deosebită și foarte ieftină este să folosești pe post de veioză o ghirlandă cu luminițe. Aceasta poate fi băgată în priză sau alimentată prin baterii și o poți poziționa în funcție de preferință. O poți lăsa în jurul noptierei , să înconjoare conturul patului sau chiar o poți lipi de perete cu bandă adezivă slabă, care să nu smulgă vopseaua când vrei să dai ghirlanda jos. 

dormitor

Un covor făcut de tine

Îți place aspectul covoarelor împletite de iută, dar nu vrei să investești acum într-o astfel de piesă? Poți găsi produse produse similare care sunt folosite drept decor pentru mese. Poți achiziționa câteva și le poți prinde unul de altul în modelul dorit folosind ață sau lipici, sau le poți despleti și uni pentru a obține un cerc perfect. Indiferent dacă e făcut de tine sau cumpărat dintr-un magazin, un covor frumos va arăta mereu mai bine pe o podea curată și strălucitoare. Mr. Proper este mereu gata să îți reamintească cât de frumoase sunt podelele tale. Folosește-l înainte să îți expui creația pe parchetul din dormitor. 

covor

Cu capul în nori

Dacă visezi la un dormitor alb și aerisit, cu așternuturi curate și foșnitoare, piesa de rezistență va fi cu siguranță o lampă în formă de nor pe care o poți face chiar tu. Ai nevoie de o instalație de luminițe cu baterii și de vată sau de umplutura unei perne. Acoperă luminițele în vată și aprinde-le. Poți folosi acest proiect ca pe o lumină de veghe sau ca pe un simplu obiect decorativ care să te încânte de câte ori ai un moment de relaxare. 

masina-de-cusut

Toate decorațiunile de mai sus se potrivesc de minune cu serile în care ai chef să stai relaxat la un film, dar și cu diminețile de duminică pe care le-ai petrece numai în pat. În plus, te vor ajuta să ai un somn mai plăcut și o dimineață mai ușoară.