3 idei pentru cum să te bucuri de timpul petrecut acasă


Sănătate
10/07/2024

Statul acasă ne-a provocat pe toți să găsim tot felul de activități ca să ne păstram mintea ocupată.

Poate cea mai la îndemănă activitate este gătitul și atunci când toată familia este implicată se poate transformă în ceva foarte drăguț.

Acum că mașina de spălat vase este aliatul tău în bucătărie, experimentele culinare cu familia nu mai sună așa de mult a provocare. 


Mâncăruri pe care alta data le făceai pe cont propriu, acum pot fi un prilej de petrecut timp împreună, iar cei mici pot fi și ei ajutori de bucătar fară teamă că la final o să petreci o seara întreagă spălând vasele.
Iată câteva idei pentru cum poți să profiți de tot timpul pe care ți-l oferă o mașina de spălat vase:

1. Umpli mașina de spălat vase, vă bucurați de rezultatul experienței culinare și puteți pune și un film în timp ce mașina curăță uneltele reușitei voastre de azi.

2. Vrei să îți surprinzi familia cu un mic dejun fabulos, gata de pus și pe Instagram? Fă-o, distrează-te, încearcă tot felul de rețete, lasă-i și pe cei mici să orneze, fă mai multe feluri, lasă-i să își aleagă preferatul, nu lasă cantitatea de vase murdare să te oprească. Cât timp vă bucurați de mic dejun, mașina de spălat vase curăță, iar voi puteți plănui următoarea super rețetă de încercat.

3. Și ce dacă stați în casa? Asta nu înseamnă că nu puteți avea parte de o cină romantică. Hai, curaj, intră în rețele acelea salvate de atâta timp pe care nu ai avut curaj să le faci până acum. Sos roșu? Delicios. Creveți în unt? Absolut uau! Lava cake la desert? Ce bun! Indiferent de ce alegi să gătești, ține minte că mașina ta de spălat vase, împreună cu noul Fairy Platinum Plus, curăță vasele impecabil, lăsându-le că noi. Ce motivație mai bună decât asta poți să ai că să dai iama în bucătărie și să pregătești o cină pe care o veți tine minte probabil pentru totdeauna?


Iar ideile nu se termină aici. Pentru că atunci când știi că de vase se ocupă altcineva, parcă joaca în bucătărie nu mai sună așa imposibil, nu? Așa că hai la joacă! Sau gătit, depinde de tine cum vrei să îi spui.