FRUMUSEȚE

Cele mai moderne tunsori pentru bărbați

Distribuie:
Timp de citire: 3 m

Descoperă cele mai moderne tunsori pentru bărbați: de la tunsori cu părul foarte scurt până la tunsori pentru bărbați nonconformiști.

Tunsori la modă pentru bărbați în 2020| Youtil

Tunsoarea buzz

Părul scurt nu se va demoda niciodată. Asta datorită faptului că e ușor de îngrijit, uscat și purtat. Este suficient să folosești un prosop după duș pentru a-l usca, un minimum de produse de păr pentru a-l aranja și ești gata să ieși din casă. Tunde-ți părul din față la numărul 2 sau 3, iar zona de la ceafă și din lateralele la numărul 1, pentru a crea un efect de contrast. Îți recomandăm să aranjezi părul din față cu niște ceară de păr.

Tunsoarea buzz

Tunsoarea quiff

În tendințe încă din anii ’50, această tunsoare se potrivește mai multor vârste, forme ale feței și stiluri. Lungimea la spate şi pe lateral poate varia, dar ar trebui să fie totuși ceva mai scurtă decât în față. Cu cât diferența de lungime e mai mare, cu atât tunsoarea e considerată mai modernă. Părul se usucă spre spate, cu o perie rotundă, pentru a obține maximum de volum.

Tunsoarea quiff

Pentru părul lung

Tunsoarea bob

Pentru a-ți face un bob, părul își păstrează lungimea până la baza maxilarului și este tuns în scări, din ce în ce mai scurt în partea din spate, lăsând ceafa liberă. Acest tip de tunsoare se așază cel mai bine pe părul cu fir mai gros, texturat.

Tunsoarea bob

Păr lung, rebel

Lasă-ți părul să crească liber pe umeri și aranjează-l ca să pară rebel sau puțin ciufulit. Părul lung este greu de îngrijit și vei avea nevoie de șampoane și balsamuri de păr intens hidratante, dar noi credem că merită efortul. Cu siguranță vei atrage privirile pe stradă și nu vei mai trece neobservat.

Păr lung, rebel

Orice tunsoare ai alege, nu uita să ai grijă de părul tău cu Head&Shoulders Men Ultra. Acest șampon elimină instant excesul de sebum, te scapă de mătreață și îți oferă o curățare eficientă. Toate acestea în timp ce pH-ul rămâne echilibrat, iar părul și scalpul sunt mai hidratate.

Distribuie:
Consimțământ Cookie-uri