Top 3 tunsori în trend toamnă-iarnă 2020


Frumuseţe
26/01/2023

Orice schimbare importantă necesită și o schimbare a coafurii?

Atunci schimbarea anotimpului ar trebui să fie un motiv suficient de important care să te facă să încerci un look nou.

O tunsoare cu breton

Fie că ai părul lung sau de lungime medie, o tunsoare cu beton îți va da refresh la înfățișare și se va potrivi perfect cu pălăriile și beretele de toamnă.

Primul pas pentru a te asigura că îți va sta bine cu breton este să nu încerci să realizezi această tunsoare acasă. Bretonul este un element care trebuie să se armonizeze cu trăsăturile chipului tău, iar dacă nu ai toate cunoștințele necesare despre forma chipului și ce efect se poate obține prin realizarea unui anumit tip de breton, s-ar putea ca efectul final să fie unul dezamăgitor.

Mergi la un specialist cu câteva poze de referință și purtați o discuție despre ce tip de breton te va avantaja și ce efect îți dorești să aibă asupra chipului tău. Hair stylistul tău cu siguranță știe exact ce tehnici să aplice pentru a te scoate în evidență și pentru a adapta o tunsoare de acest tip special pentru tine.

tunderea bretonului

Super scurt și super chic

Ce merge mai bine cu trench coatul tău sofisticat și niște ghete negre de toamnă cu toc? Adaugă o tunsoare bob ultra scurtă și un ruj roșu și lookul de pariziancă chic o să pară inventat de tine.

Poți opta pentru un bob cu breton sau fără, în funcție de preferință și sfaturile hair stylistului tău, dar această tunsoare va arăta cu adevărat bine dacă nu te temi să iei serios din lungimi. Cea mai bună idee este o tăietură perfect dreaptă care să coincidă cu linia maxilarului. Acest lucru îți va pune structura osoasă în evidență și îți va face trăsăturile să pară și mai bine definite.

fata cu par blond

Volum și textură

Dacă un look super ordonat și structurat nu este tocmai ceea ce te reprezintă, atunci e momentul ca hair stylistul tău să creeze straturi și textură pentru următoarea ta tunsoare.

Alege o tunsoare în trepte, care să dea părului tău posibilitatea să capete volum și personalitate. Pentru stilizarea de zi cu zi învață cum să îl buclezi lejer sau alege produse care să facă acest lucru pentru tine în mod natural și fără căldură. Sprayul cu sare de mare pentru textură va deveni cel mai bun prieten al tău.

fata cu par in valuri