Ținute elegante pentru seri prea călduroase


Frumuseţe
27/03/2024

Urmează un date night sau o ieșire mai festivă cu prietenii apropiați? Iată câteva idei de outfituri care te vor face să ieși în evidență.

Deși ieșirile în serile de vară sunt un lucru la care aspirăm în tot restul anului, să alegi un outfit potrivit pentru temperaturile ridicate de afară, dar care să arate și foarte elegant în același timp, nu este cel mai simplu lucru din lume. Iată câteva idei care să îți asigure și confortul unui outfit răcoros, dar care să te pună în evidență în orice loc te-ai afla.

Topuri cu umerii goi

Indiferent cu ce le-ai asorta, bluzele cu acest tip de decolteu care îți lasă la vedere numai zona claviculei și a umerilor sunt combinația perfectă dintre un top răcoros și o imagine elegantă. Alege o astfel de bluză care să se potrivească stilului tău în funcție de croi și de materialul ales. Există variante sofisticate din satin, cu mâneci bufante sau variante mai relaxate din in, cu o siluetă largă și vaporoasă.

fata cu bluza alba

Seturile în două piese

Seturile în două piese îți oferă un look la care pare că ai muncit ore întregi, dar care rămâne răcoros și confortabil. Poți alege variante cu fustă sau cu pantalon, dar o recomandare care are succes aproape de fiecare dată este să alegi un top mai scurt și o pereche de pantaloni sau o fustă cu talie înaltă. Acest tip de combinație îți va pune talia în evidență, dar te va și lăsa să te simți confortabil fără să îți faci griji de postură.

fata blonda imbracata in negru

Rochii de vară accesorizate

Aici este vorba mai mult de un truc decât de un outfit, dar funcționează de minune de fiecare dată. Practic, orice rochie lejeră de vară, indiferent de croi sau de model, poate deveni o ținută de seară reușită cu accesoriile potrivite. De exemplu, poți alege o rochie simplă albă și să adaugi toate celelalte accesorii într-o culoare statement cum ar fi roșu aprins. De la sandalele cu toc până la ruj, alege o culoare care să aibă un contrast puternic cu rochia pe baza căreia construiești ținuta.

lucruri necesare

Mai ales în perioada acestor seri călduroase, spală ținutele tale preferate cu un detergent de încredere care să le facă să arate mereu impecabil. Folosește detergentul Ariel atât pentru rochiile albe cât și pentru cele colorate sau închise și vei fi pregătită pentru fiecare seară călduroasă de vară, indiferent de planuri.