Primăvara aceasta vrei să-ți schimbi garderoba, dar nu știi cu ce să te îmbraci la birou?

Ai vrea o ținută lejeră de primăvară, mai veselă, mai feminină, dar îți este teamă să nu încalci rigorile din mediul business. Iată sfaturile noastre pentru a te simți bine în hainele tale, dar continuând să arăți ca o femeie puternică, stăpână pe ceea ce face

Cei mai potriviți pantofi sunt cei în care te simți confortabil

Când te îmbraci pentru birou, este important să te simți bine în hainele tale pentru că le porți toată ziua. O pereche de pantofi cu un toc prea înalt, care îți provoacă dureri nu te vor ajuta deloc să ai mai multă încredere în tine. Nu uita că exteriorul este dictat de interior, așa că alege un calapod în care să te simți bine perioade îndelungate.

Calitatea înainte de toate

Mai bine alegi să ai mai puține ținute și mai de calitate, decât foarte multe piese vestimentare care nu arată foarte bine. Așa vei fi mult mai atentă la deciziile pe care le iei și nu te vei trezi că ți-ai cumpărat haine pe care ajungi să nu le mai porți. Ținutele nu trebuie să te coste o avere, alege hainele în funcție de bugetul tău și completează-le cu accesorii mai deosebite. Pantofii, geanta, o bluză elegantă sau un palton pe care o să-l porți un anotimp sunt câteva dintre piesele care necesită niște investiții.

Alege versiunea elegantă a jeanșilor

Dacă nu te simți bine în fuste creion sau în rochii business, nu-ți face griji. Poți alege mereu o pereche de pantaloni pană, comozi, care pot fi purtați cu bluze, cămăși sau cu sacouri.

Sacourile salvatoare

Marele avantaj al sacourilor este că sunt mereu acolo, călcate și pregătite pentru a fi îmbrăcate. În plus, sacoul poate transforma o ținută casual într-una office. Alege modele cu o croială modernă, cambrate pe corp și feminine. Îți recomandăm sacourile cu umeri întăriți, care îți vor da un aer puternic și încrezător.

Evită anumite culori

Nuanțele de galben și roz nu sunt potrivite pentru mediul business, iar griurile nu te ajută deloc să ieși în evidență. Dacă vrei să fii percepută ca o adevărată profesionistă, optează pentru negru, albastru navy, maro, cărămiziu sau verde.