Ținuta ideală pentru Valentine’s Day


Frumuseţe
14/02/2021

Sărbătorești Valentine's Day? Atunci ai nevoie de o ținută potrivită pentru o cină romantică. Inspiră-te din propunerile noastre!

Alege o ținută în care să te simți bine. Internetul este plin de idei îndrăznețe cu ținute de Valentine’s. Totuși, dacă vei alege o îmbrăcăminte care nu te reprezintă, vei risca să nu te simți în largul tău și să-ți strici întâlnirea romantică.

Adaptează ținuta locului și momentului din zi. Dacă ieșiți seara la un restaurant pretențios, atunci alege o rochie elegantă, cu un singur element sexi (umerii dezgoliți, decolteul sau spatele gol). Dacă mergeți într-un loc mai casual sau alegeți să vă petreceți Ziua Îndrăgostiților la munte, atunci un pulover împletit, de lână, combinat cu o pereche de jeans este alegerea perfectă.

Dacă vrei să nu îngheți de frig, dar totuși îți dorești o ținută specială, optează pentru un trenci feminin roșu sau vișiniu, cu o eșarfă supradimensionată, pe sub care poți purta o cămașă de mătase cu pantaloni de piele.

Orice ținută alegi, îți recomandăm să eviți hainele extrem de strâmte, decolteurile prea îndrăznețe sau rochiile prea scurte. Păstrează o notă de eleganță și de bun gust în orice îmbrăcăminte alegi.