Sfaturi utile pentru epilarea cu epilatorul Braun


Frumuseţe
5/07/2021

Iată câteva sfaturi despre cum să îți pregătești pielea, dar și firele de păr, astfel încât epilarea cu epilatorul să nu mai fie un chin.

Înainte de epilat

Este indicat să folosești epilatorul cu câteva ore înainte de un mare eveniment sau chiar cu o seară înainte, astfel încât orice posibilă iritație să aibă suficient timp să se calmeze.

scrub

Este foarte, foarte important să te exfoliezi înainte să folosești epilatorul. Fă un duș cald și folosește o mănușă specială de exfoliat sau un gomaj de corp cu zahăr sau cafea. Acest lucru va preveni firele crescute în interior și va oferi pielii tale un aspect mult mai proaspăt și mai sănătos, totodată permințând cremei hidratante să acționeze în profunzime la finalul procedurii.

În timpul epilatului

Ar trebui să dureze aproximativ 20 de secunde un singur drum de la gleznă până la genunchi. Practic, cu cât te miști mai încet, cu atât nu va mai fi nevoie să revii asupra zonei, iar numărul firelor rupte va scădea considerabil. Totodată, direcția optimă pentru epilatul cu epilatorul este în sus, de la gleznă spre genunchi, de la genunchi spre coapsă și tot așa.

Totodată, în funcție de epilatorul de care beneficiezi, există o grămadă de opțiuni care vor face acest procedeu și mai plăcut, de la posibiliatea de a te epila și sub duș, până la tehnologii care răcesc zonele în timpul epilatului, încearcă să exploatezi la maximum tot ceea ce are aparatul tău să îți ofere.

Îți recomandăm să alegi un epilator de caliate, care să te ajute să ajungi ușor la cele mai bune rezultate. O opțiune pe care te poți baza mereu este orice epilator din gama Braun.

După epilat

Hidratarea este cheia pentru rezultate optime. Fie că alegi o cremă hidratantă, un unt de corp sau un ulei bogat, repetă acest procedeu și imediat după epilare, dar și în fiecare seară după duș.
fata care sa da cu crema pe picioare

Un sfat care te va ajuta să te obișnuiești cu senzația epilatorului va fi să îl folosești cât mai des, astfel încât acesta să smulgă un număr mai mic de fire la fiecare utilizare, în loc să te confrunți cu durerea cauzată de smulgerea tuturor firelor de păr o singură dată.

Urmează aceste sfaturi și observă cum epilatul cu epilatorul devine floare la ureche.