Sfaturi pentru a face față caniculei ca un bărbat adevărat


Frumuseţe
23/07/2020

Iată câteva tips&tricks pentru a rămâne cool vara aceasta, indiferent câte grade sunt afară.

Vara poate să fie foarte cald, atât de cald încât îți poate da peste cap stilul fresh și incredibil de masculin. Iată câteva tips&tricks pentru a rămâne cool vara aceasta, indiferent câte grade sunt afară.

Hidratare, hidratare și iar hidratare

Există o înțelepciune a animalelor sălbatice, a lupilor feroce și a urșilor fioroși, iar această înțelepciune le zice să bea apă atunci când le este sete...nu cafea, băuturi carbogazoase sau alcool. Este simplu! Vara asta ai nevoie de apă din plin. Nu uita de fructe și legume care, datorită rezervelor de apă, minerale și vitamine, refac echilibrul corpului tău și îl ajută să funcționeze normal.

Protejează-te de soarele nemilos

Razele UV sunt atât de puternice, încât ai nevoie de cel puțin un scut. Folosește cremă cu factor de protecție UV chiar și în oraș. Un bărbat care nu se simte confortabil în propria piele nu are cum să fie cool. Poartă haine din materiale subțiri și din țesături naturale în culori deschise, alături de pălărie și ochelari de soare. Și încearcă pe cât posibil să nu ieși afară între orele 12-16.

Practică un sport

Mișcarea fizică o să-ți susțină starea de bine și o să îți crească rezistența la caniculă. Vei avea mai multă vitalitate și vei arăta mai bine la plajă. Orice sport ai alege, fă-l dimineața sau seara pentru a evita deshidratarea din cauza căldurii.

Fii fresh orice s-ar întâmpla

Nimic nu spune mai multe despre tine decât mirosul. Asigură-te că miroși și te simți ca și cum ai admira valurile spărgându-se de țărm pe o insulă exotică, în timp ce bei un cocktail cu umbreluță. Folosește Old Spice Santorini și bucură-te de mirosul fresh al verii.