Schimbă-ți culoarea părului iarna aceasta


Frumuseţe
25/11/2020

Dacă ești în căutare de inspirație pentru noul tău look, acesta este articolul pe care îl căutai.

Fiecare schimbare de anotimp parcă este un impuls să schimbăm și noi ceva în apariția noastră. Fie că decidem să încercăm o tunsoare nouă, niște ținute puțin ieșite din zona noastră de confort, nuanțe ceva mai asortate cu natura sau vrem să ne vopsim părul, este foarte important să ne gândim bine la această decizie și să adaptăm schimbările stilului și personalității noastre, indiferent de trendurile de sezon.

Cu toate acestea, iarna aceasta îți propunem o schimbare neașteptată:

Albă ca Zăpada sau Crăiasa Zăpezilor?

Contrat așteptărilor și credinței generale conform cărora părul deschis la culoare se poartă mai mult vara, un balayage sau niște șuvițe în nuanțe foarte deschide de blond, gri sau chiar alb, te pot aduce mai aproape de elementul principal al anotimpului: Zăpada.

fata cu par alb gri

În funcție de cât de curajoasă ești, poți decolora o singură șuviță plasată strategic, mai multe șuvițe, doar vârfurile părului, sau să alegi varianta radicală și să adopți această nuanță deschisă de la rădăcină până la vârfuri.
fata suparata

Pentru o astfel de decizie îndrăzneață trebuie neapărat să îți faci o programare la un salon de încredere și să îți rogi stilistul să îți recomande produse de îngrijire care să îți protejeze părul și culoarea în continuare, de acasă. Noi îți recomandăm cu încredere produsele din gama Pantene Pro-V Miracles Strong & Long. Părul decolorat are nevoie de mai multă îngrijire decât cel natural, așadar rezervă-ți câteva minute în fiecare săptămână pentru a aplica masca specială din aceeași gamă și tratează-ți părul cu respect și cu o formulă specială și bogată.