Pedichiura perfectă pentru plajă


Frumuseţe
23/07/2020

Ce ar însemna o zi la plajă dacă nu ai posta și un clip drăguț cu picioarele în nisip și cu primul val care te răcorește?

Ce ar însemna o zi la plajă dacă nu ai posta și un clip drăguț cu picioarele în nisip și cu primul val care te răcorește?

Mai în glumă, mai în serios, aproape toate facem o astfel de postare care să ne amintească de zilele frumoase de vacanță în lunile friguroase ce vor urma. Elementul principal? O pedichiură îngrijită și o piele hidratată și sănătoasă.

Iată câteva sfaturi care să te ajute să ai o priveliște frumoasă de câte ori te uiți cum pășești pe nisip.

  1. Alege o culoare de ojă care să se potrivească cu costumul de baie pe care îl porți.
  2. Ai grijă ca pielea de pe tălpi și călcâie să fie fină și hidratată. Nisipul în sine te va ajuta cu asta. Acesta exfoliază perfect pielea îngroșată de pe tălpi fără ca tu să depui vreun efort.
  3. Protejează-ți pielea cu protecție solară și cremă hidratantă. Un bronz ușor și sănătos este mult mai plăcut decât un bronz rapid și intens, dar care îți usucă pielea și o expune la tot felul de riscuri cauzate de radiațiile solare.
  4. Dacă alegi să îndepărtezi părul corporal înainte de plajă, asigură-te că exfoliezi pielea înainte de ras și că aplici un strat de spumă de ras sau de gel special înainte să folosești oricare dintre aparatele de ras Gillette Venus. După epilare nu uita să îți hidratezi pielea încă o dată.
  5. Un accesoriu reușit desăvârșește orice ținută și orice pedichiură. Poartă o brățară de picior cu scoici sau cu mărgele care să se potrivească cu costumul de baie și cu toată vacanța în sine. Cea mai bună parte, pe lângă pozele reușite și aerul exotic, vei putea să porți brățara și când te întorci la viața de zi cu zi.

Încearcă aceste sfaturi super simple și nu uita că nu există reguli. Dacă nu ai chef de ojă, un lac transparent sau un ulei protector nu sunt cu nimic mai prejos, iar dacă te simți mai inspirată, pictează orice model îți trece prin minte. Nu uita, pedichiura de plajă este mai mult despre îngrijire și trebuie să te facă să te simți liberă și frumoasă, nu este un set de reguli pe care trebuie neapărat să le urmezi.