Machiaj rapid pentru școală


Frumuseţe
29/10/2021

Indiferent dacă mergi la cursuri fizic sau faci școala online, iată o rutină de makeup rapidă, care să te facă să te simți fresh în fiecare dimineață.

Pasul 1:

Spală-ți tenul cu un gel de față delicat, apoi șterge ușor cu prosopul, fără să freci.

Pasul 2:

Aplică o cremă hidratantă. Te sfătuim să alegi o cremă cu factor de protecție solar, astfel încât să folosești mai puține produse și să fii gata mai repede.

Pasul 3:

Aplică puțin corector în zonele pe care vrei să le corectezi sau luminezi. Aplică o cantitate cât mai mică de produs și lasă-l să se usuce cât timp aștepți să intre și crema hidratantă în piele, astfel încât pigmenții din corector să se fixeze și produsul să acopere mai bine.

Pasul 4:

Cât timp aștepți să se usuce corectorul, aranjează-ți sprâncenele folosind un gel transparent. Dacă există vreun gol în sprânceană care te deranjează, trasează câteva linii subțiri cu un creion de sprâncene, în direcția creșterii firelor de păr.

Pasul 5:

Cu o pensulă sau cu vârful degetelor, presează delicat corectorul în piele, până când nu mai există urme vizibile. Dacă ai tenul gras, poți aplica și un strat fin de pudră pentru a fixa produsul.

Pasul 6:

Aplică puțin balsam colorat sau luciu de buze, urmând conturul natural al buzelor, dar numai după ce te-ai asigurat că dantura ta este curată și strălucitoare.

fata fericita

Produsele colorate pentru buze se potrivesc cel mai bine cu dinții sănătoși, așa că îți recomandăm să încerci una dintre cele mai noi periuțe Oral-B iO.

Pasul 7:

Aplică puțin blush în zona exterioară a pomeților, spre tâmple. Deasupra acestei zone, aplică un iluminator discret. Dacă ai timp, aplică iluminator și pe arcada sprâncenelor.

Pasul 8:

În funcție de regulile școlii, poți aplica puțin rimel într-o culoare care să se potrivească cu trăsăturile tale. Poți alege un rimel transparent care să îți ofere puțin volum, sau un rimel maro pentru a contura linia ochilor.

Ai ajuns la sfârșitul rutinei propuse de noi. Acum ești gata de ore. Acești 8 pași nu ar trebui să dureze mai mult de 5-8 minute, dar te vor face să te simți aranjată și pregătită de o zi întreagă, indiferent de provocările care vor apărea pe parcurs.