Ghid 2021 pentru o vacanță masculină și cool


Frumuseţe
31/08/2021

Iată ghidul nostru pentru o vară unică, care nu doar se simte masculină și neconvențională, dar și miroase ca atare. Urmează sfaturile și trucurile noastre pentru a profita la maximum de această vară.

Don’t’s:

Transpirație și miros neplăcut

În primul rând, cel mai important sfat pe care ți-l putem oferi este să nu lași transpirația să-ți dea stilul peste cap. Folosește deodorantul stick Old Spice, pe care îl poți aplica mai repede și pe o suprafață mai mare. Chiar și cel mai masculin și mai atrăgător tip nu este cineva pe care ea l-ar invita în oraș dacă ar fi transpirat și ... ar mirosi.

Nu spune - „Zilele libere nu sunt pentru mine!”

Din timpuri imemoriale, bărbații au folosit vara pentru a cuceri noi teritorii sau pentru a explora locuri necunoscute. Deci, să-ți iei o zi liberă de la serviciu în timpul verii este O-BLI-GA-TO-RIU! Și indiferent de locurile în care te vei aventura, alege deodorantul stick Old Spice, deoarece se usucă mai repede decât roll-on-ul*.

*Old Spice roll-on

Materiale groase vara? Mai bine nu!

Vara asta, nici să nu te apropii de lână, materiale tricotate, tweed sau blugi lungi și groși. Nu numai că te vei simți îngrozitor, dar vei transpira și vei arăta ca și cum te-ai fi teleportat dintr-un alt anotimp. Mergi pe țesături ușoare, cum ar fi bumbacul și inul. Și nu uita de mirosul masculin Old Spice - se asortează cu orice ținută.

Do’s:

Încearcă ceva nou fără să transpiri

Ce spui de niște adrenalină vara asta, cum ar fi kitesurfing sau parapantă? Sau poți încerca un lucru pe care îl eviți de obicei, ca vorbitul în public sau să spui cuiva ce te deranjează. Orice lucru curajos ai alege, nu vei transpira deloc cu deodorantul stick Old Spice, care nu lasă urme de umezeală.

Simplul este masculin

Bărbații apreciază lucrurile simple și la îndemână. Iar alegerea celei mai simple și eficiente variante e unul dintre motivele pentru care umanitatea a prosperat și a supraviețuit în ciuda tuturor greutăților. Simplu înseamnă și produse de îngrijire, concepute pentru a te ajuta să arăți și să te simți cât mai bine. De aceea, vara asta ai produsul perfect împotriva transpirației – deodorantul stick Old Spice. Are un conținut mai mic de apă, ceea ce înseamnă un produs mai concentrat și care se usucă mai repede decât roll-on *.

Să porți protecție solară e cât se poate de masculin

Vara înseamnă prieteni, distracție și aventură nebună. În timp ce deodorantul stick Old Spice te va proteja de transpirație și te va ajuta să miroși masculin și să-ți descoperi latura neîmblânzită, protecția solară îți va proteja pielea și te va împiedica să arăți roșu ca racul.