Este Head&Shoulders potrivit pentru părul vopsit?


Frumuseţe
21/04/2020

Șampoanele și balsamurile Head&Shoulders DERMA&PURE nu dăunează părului vopsit.

Șampoanele și balsamurile Head&Shoulders DERMA&PURE nu dăunează părului vopsit. Mai mult decât atât, unele colectii chiar ajută la protejarea culorii tale.

Dacă tocmai ți-ai vopsit părul, atunci cu siguranță ești îndrăgostită de noua ta nuanță intensă. Să nu mai menționăm că ai petrecut ore întregi alegând culoarea și examinând șuvițele acelea ciudate de păr, care îți arată mostrele de culoare la salon.

Doar nu ai de gând să irosești toată munca (și banii cheltuiți) lăsând culoarea să îți piardă din intensitate la 10 secunde după ce ai postat pe Instagram poza în care părul tău arată extraordinar, nu?

Este ușor să îți îngrijești părul vopsit atunci când știi cum să o faci. Pentru început, folosește un șampon și un balsam cu pH echilibrat, care ajută culoarea ta să rămână intensă.

Pentru a avea grijă de părul vopsit, trebuie să începi prin a înțelege de ce culoarea își pierde intensitatea.

De ce culoarea își pierde intensitatea?

Cel mai simplu răspuns este: din cauza apei! Când îți speli părul, moleculele de culoare se strecoară din firele de păr, ducând la scăderea intensității culorii.

Părul are un strat exterior, care nu lasă apa să părtrundă în firele tale de păr. Acționează ca o protecție/un sigiliu pentru moleculele de vopsea și joacă un rol în prevenirea deteriorării.

Este foarte important să menții acest strat intact dacă vrei ca părul tău să arate strălucitor și superb, la mult timp după vizita la salon.

Vom fi sinceri: vopsirea părului cel mai probabil a deteriorat un pic acest strat. Rolul tău este să-l protejezi de deteriorările ulterioare, în așa fel încât moleculele de vopsea să rămână în păr.

Pentru a face acest lucru, ai nevoie să-ți păstrezi părul într-o formă excelentă.

Iată trei lucruri pe care este necesar să le știi:

Părul vopsit are nevoie de mai multă protecție decât părul neatins de vopsea – vopselele de păr folosesc substanțe chimice puternice pentru a deschide fibra părului și pentru a depozita pigmentul. Acestea pot îndepărta stratul natural al părului, care nu lasă apa să pătrundă și pot ridica marginile cuticulelor, făcând astfel părul să se simtă deteriorat și aspru.

Părul hidratat rezistă deteriorării culorii

Produsele care hidratează intens ajută la închiderea stratului exterior al părului tău – netezind cuticula și ajutând la protecția culorii de la interior.

Calitatea părului este cheia. Pentru ca părul tău să arate în continuare superb, începe prin a avea grijă de scalp. Dacă îmbunătățești sănătatea scalpului tău cu Head & Shoulders, vei îmbunătăți și calitatea părului tău pe măsură ce crește, iar șuvițele vor fi în formă. De vreme ce mătreața și alte probleme ale scalpului pot duce la creșterea unui păr mai deteriorat, ai grijă să faci o prioritate din îngrijirea scalpului.

Când încerci să eviți deteriorarea stratului exterior, cheia este consistența. Trebuie să te asiguri că rutina folosită de fiecare dată când îți speli părul are ca scop să-l menții puternic.

Cum? Cu șamponul și balsamul HEAD & SHOULDERS SUPREME COLOR. Folosind produsele acestei game, vei avea hidratarea necesară pentru a-ți menține părul fericit și vei preveni scăderea intensității culorii*. În plus, sunt suficient de blânde pentru a le folosi la fiecare spălare.

Toate șampoanele și balsamurile din gama Smooth & Silky conțin un ingredient activ care reduce și tratează multe dintre primele semne ale mătreții:

• scalpul uscat • iritația pielii • mâncărimea

Folosirea împreună a șamponului și a balsamului ajută considerabil la tratarea acestor semne și la asigurarea unei baze pentru a-ți crește părul puternic și rezistent.

Acum că ai toate aceste trucuri în buzunarul tău, vei vrea să păstrezi culoarea ca la salon cât mai mult posibil. Așa că dacă ai optat pentru brunet, roșcat sau o altă culoare îndrăzneață cum ar fi rozul și sperăm că ai făcut asta intenționat, noua ta nuanță va putea fi admirată în multe postări viitoare.

  • o mai mare intensitate a culorii vs. șamponul fără conținut de balsam