Cum să te sărbătorești în luna femeii


Frumuseţe
30/03/2021

În luna femeii, pe lângă flori, cadouri și aprecierea celorlalți membri ai familiei, este foarte important să îți amintești să te sărbătorești și tu singură prin câteva idei de relaxare.

Îți propunem 3 idei pe care, dacă nu le-ai integrat deja în rutina ta săptămânală, îți propunem să le încerci pe tot parcursul lunii martie. Scopul acestor idei este să te încurajeze să îți acorzi mai multă atenție și să te răsfeți mai des.

Exerciții fizice ușoare

Indiferent dacă practici deja un sport sau nu, luna martie este momentul perfect să incluzi în rutina de dimineață niște exerciții fizice ușoare, cum ar fi câteva exerciții de întindere. Îți dăm acest sfat cu scopul de a te încuraja să îți acorzi mai multă atenție, să îți apreciezi mai tare corpul și tot ceea ce face pentru tine în fiecare zi.

yoga

Singurul lucru pe care nu ai voie să îl faci în acest timp este să te critici sau să consideri că scopul acestor exerciții este să îți îmbunătățească aspectul fizic în vreun fel. Oferă-ți aceste momente pentru relaxare și meditație.

Seara de film

Dacă seara de film este de cele mai multe ori un moment pe care îl petreci cu toată familia, încearcă să- ți faci timp și pentru o seară de film numai pentru tine. Avantajul acestui lucru este că vei putea urmări orice film îți dorești, fără să îți faci griji dacă va fi pe placul celorlalți membri ai familiei. Pregătește-ți o gustare, alege locul tău preferat din casă și rezervă-ți două ore numai pentru tine și pentru filmul tău.

O baie relaxantă

Aceasta probabil că era cea mai evidentă dintre idei, dar pur și simplu, să faci o baie fierbinte este printre cele mai savuroase plăceri simple ale vieții. Totuși, ca această idee să funcționeze la potențial maxim, planifică seara cu ceva vreme înainte. Cumpără câteva săruri de baie, ulei esențial în aroma preferată, asigură-te că ai un scrub la dispoziție pe lângă gelul de duș obișnuit, și să nu uităm de măști pentru păr și măști pentru față.
cada cu apa

După ce termini baia, completează-ți ritualul de îngrijire a tenului cu produsele care funcționează pentru tine și hidratează-ți pielea de pe tot corpul cu o cremă sau cu un ulei de corp.

La fel ca în cazul primului sfat, cea mai importantă parte a acestor băi relaxante este să te apreciezi și să îi arăți corpului tău măcar puțină apreciere cu fiecare ocazie.

Încearcă aceste idei pe tot parcursul lunii martie, cu scopul de a te răsfăța, dar mai ales pentru a te aprecia și a te sărbători.