Coafuri inspirate de zilele la plajă


Frumuseţe
31/07/2020

Fiecare zi la plajă este o zi în care părul îți stă bine. Iată câteva coafuri inspirate de zilele minunate de vacanță.

Cele 3 coafuri prezentate mai jos sunt potrivite atât pentru un păr cu lungime medie, cât și pentru părul lung sau foarte lung. Adaptează produsele pe care le folosești în funcție de textura părului tău și de nevoile acestuia.

1. Coadă de sirenă

În funcție de cât de mult timp vrei să investești în această coafură, poți alege să îți faci o singură împletitură din tot părul sau să îți faci două codițe. Împletește-ți părul fie în spic, fie într-o împletitură simplă, în funcție de timpul și de priceperea ta. După ce termini împletitura, leagă vârfurile cu un elastic mic și scoate câteva șuvițe din împletitură pentru un aspect mai natural. Scoate câteva șuvițe și din jurul feței ca să îți încadrezi mai bine chipul.

impletituri

2. Beach Waves

Buclele formate natural când părul abia începe să se usuce după ce ai ieșit din mare sunt probabil cea mai bună parte a zilelor la plajă. Dacă vrei să recreezi acest look și atunci când te afli în mijlocul orașului, poți achiziționa un spray cu sare de mare care să amintească buclelor tale naturale de zilele la plajă. Spală-ți părul cu un șampon ușor și hidratant din noua gamă Pantene cu Bambus, hidratează-ți buclele cu un balsam din aceeași gamă, iar apoi lasă-ți părul să se usuce natural. Folosește un produs pentru textură cu sare de mare și formează buclele ținându-ți capul în jos și strângând șuvițele de păr în palme.

spray de par

3. Detalii maritime

Pentru o coafură mai elaborată, selectează câteva șuvițe subțiri pe care să le împletești în timp ce restul părului va sta desfăcut. Împletește două șuvițe în dreptul fiecărei tâmple și poziționează-le astfel încât să creezi forma unei bentițe, apoi prinde-le la capete cu cele mai mici agrafe pe care le ai. Pentru un aspect mai exotic, adaugă câteva accesorii cu scoici sau biluțe colorate.

impletituri de par

Indiferent ce coafură te inspiră mai tare, secretul reușitei este un păr sănătos și hidratat. Folosește întotdeauna produse de calitate, care să îți îngrijească și hidrateze fiecare șuviță în parte.