Coafura potrivită pentru tunsoarea ta bob lung


Frumuseţe
24/01/2023

În linii mari, tunsoarea ta bob lung poate fi de două feluri, fie dreaptă, însemnând că părul este tuns la același nivel, fie în trepte, însemnând că părul tău are o multitudine de straturi.

Există tot felul de variații pentru ambele categorii. Există și tunsori drepte, foarte bine definite, dar care sunt mai lungi în față decât la spate, există și tunsori în trepte care oferă puțin volum pe lungimi sau spre vârfuri, dar și acele tunsori cu foarte multe straturi, începând de la breton până la vârfuri.

De cele mai multe ori, forma naturală a părului îți sugerează și ce variantă de bob lung este mai potrivită pentru tine. Asta înseamnă că dacă ai părul drept în mod natural, atunci și tunsoarea care te va avantaja va fi una dreaptă, părul fiind tuns perfect la același nivel. Însă, în situația opusă, dacă părul tău este ondulat, atunci niște trepte făcute inteligent de stilistul tău vor deveni cele mai bune prietene ale buclelor tale.

Glass Hair

fata

Dacă părul tău este drept, iar tunsoarea este dreaptă, atunci profită de acest aspect minimalist și modern și asigură-te că totul este perfect aliniat. Înainte de toate, folosește o protecție termică și îndreaptă cu placa orice șuviță cu tendință de încrețite. Aplică puțin ulei pe vârfuri, iar la final, folosește un produs care să ofere luciu părului tău.

Messy Beach Waves

fata care zambeste

Dacă părul tău este plin de volum și textură, atunci alege o tehnică de ondulare care să îți pună buclele și mai bine în evidență. Fie că alegi un spray cu apă de mare care va reaminti buclelor de zilele la plajă, fie că te folosești de un ondulator ca să definești anumite porțiuni, asigură-te că la sfârșit vei ciufuli bine tot părul și vei aplica puțin fixativ care să îi păstreze acest aer dezordonat și cool cât mai mult timp.

Nu uita că secretul pentru oricare coafură este să ai un păr sănătos și un scalp îngrijit. Folosește una dintre gamele Head&Shoulders Supreme care se potrivește cel mai bine cu nevoile părului tău și descoperă toate coafurile pe care poți să le încerci când părul tău este fericit.